Ez itt nem áll meg! Ebből lesz valami!

2022. december 4. 15:16

Kuncze Gábor
Facebook
A rendszerváltás óta ilyen jól szervezett, lelkes és lelkesítő tüntetést nem láttam.

„Most fejeződött be a 444.hu közvetítése (ezért külön köszönet nekik!) a délutáni pedagógus-diák tüntetésről. A rendszerváltás óta ilyen jól szervezett, lelkes és lelkesítő tüntetést nem láttam. Ez itt nem áll meg! Ebből lesz valami!!!”

Szombaton is tüntetnek a pedagógusokért

Szombat délután 5 órára tüntetést hirdetett a Klebelsberg Központ budapesti épülete elé a Tanítanék Mozgalom. A Telex helyi tudósítója szerint délután ötre körülbelül ezer embert gyűlt össze az intézet előtt. A tüntetésen az esemény meghirdetett programja alapján tanárok, diákok, pedagógusok és szakszervezetek, illetve szülők is részt vesznek.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 187 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Korábban sem értettem,. hogy miért kell nekünk, zsidó értelmiségként ezt a buta gojt sztárolni, mikor sokkal értékesebb és tisztességesebb emberekkel is lehetett volna, lehetne a nyitottságot igazolni.

Ha Kuncze maci már decemberben előbújik a barlangjából, akkor kurva hosszú lesz a tél.

Ez az "ávósok nem vertek" Kuncze?

Fura egy paradoxon. Pont azért bukhat el ez az egész, mert ti (meg amúgy egy halom fideszes barom) többet lát bele, mint egy munkahelyi konfliktust. Tessék már végre megadni a tanároknak a jól megérdemelt fizuemelést, tessék már végre elismerni, hogy joggal tiltakoznak a tavaszi ígéretek eddigi megszegése ellen, és menjen mindenki a dolgára!

Képzeljük el, hogy Pintér Sándor úgy lép fel a tüntetők ellen, mint te a nyugdíjasok ellen.

Ez a kivénhedt SZDSZ-es az Orbán-ellenes vágyalmait vetíti ki.

Még érdekesebbé teszik azzal, hogy nekik alárendelt gyermekeket cirkuszoltatnak, tolnak maguk előtt, ami szerintem teljesen megengedhetetlen.
Gyurcsánytól ered a nagyszerű ötlet, fegyveresek fentről és gyerekek lentről védték a gyáva böszmét az un. szlovák terroristáktól.

Örülök, hogy a ciános Kuncze meg van elégedve egyezer ember tüntetésével. Én is meg vagyok elégedve az alacsony létszámmal.
A kezdetekkor voltak 10000- en is, mostanra elkoptak, mert rájuk repültek a pártok. Maradt 1000 ellenzéki tüntető. A lényeg, a tanárok fizetésemelése már nem jelentős a tüntetők számára.

Azért van egy káosz a fejedben! Az EU-val fizettetnéd ki a magyar gyerekek taníttatását? És ha mondjuk gender-studies-hoz kötik? Bociszem?

De ugye te is rosszul élnéd meg, ha a beígért fizetésemelésedet azzal tartaná vissza a főnököd, hogy az ország nem kapta meg az EU-pénzeket?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés