„Be fogjuk venni Kijevet, ahogy a múltban bevettük Budapestet, Bécset és Berlint” – hangzott el az orosz állami tévében (VIDEÓ)

2022. december 3. 13:32
„Nem felszabadítjuk – bevesszük” – hangsúlyozták a műsorban.

Erős nyilatkozatok hangoztak el az orosz állami tévében, ahol a Kreml egyik főpropagandistája, Vlagyimir Szolovjov látta vendégül Dmitrij Rogozint, az űrkutatásért és védelmi iparért felelős orosz miniszterelnök-helyettest. A háború végkimenetelével kapcsolatban Rogozin úgy fogalmazott:

mélyen hiszek abban, hogy be fogjuk venni Kijevet. Nem felszabadítjuk – bevesszük. Mindent be fogunk venni, ahogy azt tettük a múltban Béccsel, Berlinnel, Budapesttel”

Mindehhez Szolovjov annyit tett hozzá: „ez azért nem tény, hogy bevesszük ezeket a városokat, a háború hosszú lesz”.

Az ominózus beszélgetést visszahallgathatja itt:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 307 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezért is hülyék, a vérnyugati "demokráciák", hogy hátba támadtak bennünket 1941-ben, amikor véget vethettünk volna az orosz kérdésnek.

Hitler azt a kétes dicsőséget szánta az általa elfoglalt Magyarországnak, hogy itt és főleg Budapesten próbálta meg feltartóztatni az akkor már megállíthatatlanul előrenyomuló vörös hadsereget. A háború végkimenetelén ez semmit nem változtatott, viszont eredményeként rombolták szarrá Budapestet, és lőttek a Dunába egy csomó zsidót. Bécset Hitler megkímélte, könnyebben megadta magát. Talán ha az oroszoknak/ukránoknak nem kellett volna hónapokon át ostromolniuk Budapestet, könnyebben elengedték volna. Ha idejében a szovjetek oldalára álltunk volna, jobban járunk. Mint a románok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés