Keményen helyretették a hazánk ellen szavazó Cseh Katalint, aki szerint az Orbán-kormány elégtelenre vizsgázott

2022. december 1. 17:42
Az uniós források elvételére szavazott a Momentumos képviselő, most mégis azzal támadja Orbánt, hogy nem sikerült megszereznie azokat.

Cseh Katalin a Facebookon fakadt ki miután az Európai Bizottság a hazánknak járó források részleges befagyasztását helyzet kilátásba. A Momentum politikusa természetesen nem a brüsszeli testületre, hanem a magyar kormányra förmedt rá bejegyzésében. 

„Elfogyott a türelem Orbánékkal szemben”

„Ha a kormány egy percig is komolyan gondolta volna a magyar emberek érdekeit, már réges rég csatlakozott volna az Európai Ügyészséghez, ami egy valódi hitelességépítő lépés lett volna.

Tombol a megélhetési válság, mégis, mire várnak még?”

– fogalmazott. Cseh Katalin szerint „elfogyott a türelem Orbánékkal szemben”. „Ide vezetett a folyamatos rombolás, a zsarolások, a közös állásfoglalások blokkolása” – fogalmazott.

Reakció is érkezett

Szánthó Miklós nem hagyta szó nélkül a baloldali politikus szavait. Az Alapjogokért Központ igazgatója a Facebookon tette fel a kérdést: „Miért szidják kedves képviselő-asszony az országot az Európai Parlamentben?”

Miért azt tekintik főállásuknak, hogy versenyt gyalázzák az országunkat?

És miért nem látják be, hogy hiába az uszítás és zsarolás, mindez hasztalan, és csak arra jó, hogy Magyarországot lejárassák? Miért dolgoznak az ország sikere ellen? Megannyi kérdés” – fogalmazott Szánthó. Hozzátette:  „De egy magyarországi baloldalitól hiába is várnánk őszinte és egyenes választ. A dollárbaloldal képviselői képtelenek igazat mondani és igaz politikát képviselni”.

Emlékezetes: Cseh Katalin most azzal támadja a kormányt, hogy nem tudta megszerezni az uniós forrásokat, azonban a Momentum politikusa arra szavazott, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó pénzeket.

Az uniós források elvételére szavazott Cseh Katalin, most azzal támadja Orbánt, hogy nem sikerült megszereznie azokat

Cseh Katalin a Facebookon most azzal vádolja a magyar miniszterelnököt, hogy nem sikerült megszereznie az uniós forrásokat, miközben ő Magyarország ellen szavazott. „Orbán Viktor és kormánya átverte a magyarokat. Azt ígérték, minden rendben lesz, de ehhez képest továbbra sem képesek hazahozni a magyaroknak járó uniós forrásokat" - fogalmazott az EP-képviselő.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az Európai Ügyészség az, amit a román Codruta vezet és a megélheti válságokat kezeli?
Már a sajátjukat.. Jó pénzért.

Amiért hallgatnak az eü biztos asszony négy millió eurójáról, amiért hallgatnak Ursula von der Pfizer eltűnt sms-ei miatt......

Érdekes, a pártsajtó nem ír semmit arról a hatalmas nagy csalásról már rég óta.
Csak nem kiderült, hogy nem volt semmilyen csalás???????

No igen, de a pártsajtót nem szokta érdekelni, hogy "folyik a nyomozás".
Ha valamire rá tudnak ugorni, azonnal ugranak, mint kutya a koncra.
Ez viszont most nem történt meg, tehát valószínű, hogy nem igazán fekszik az, hogy "5 milliárdos lopás, csalás".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés