Már több mint egymillióan töltötték ki a nemzeti konzultációt

2022. december 1. 16:42
Dömötör Csaba államtitkár arra kérte a lakosságot, hogy a határidőig minél többen mondják el a véleményüket a szankciókról.

Meghaladta az egymilliót a nemzeti konzultációban résztvevők száma. Egész pontosan 1 millió 23 ezren mondták el eddig a véleményüket – minderről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára számolt be Magyarország kormánya Facebook-oldalán.

„Ebből is látszik, hogy olyan kérdésekről van szó, amelyek mindannyiunk életét érintik, amelyekről mindenkinek van véleménye” – mutatott rá Dömötör.

Az államtitkár a videóban arra is emlékeztetett, hogy „arról volt szó, hogy a szankciók véget vetnek a háborúnak. De a háború nem ért véget, kaptunk viszont helyette egyre nagyobb gazdasági viharfelhőket”

„Elszállt az energia ára, rég nem látott mértékben drágulnak az élelmiszerek, tartósan magasan van az infláció” – sorolta. (...) Dömötör Csaba azt is megjegyezte, „nyoma sincs annak, hogy Brüsszelben változtatni akarnának ezen a politikán. Sőt újabb szankciókat akarnak. Ezért is arra kérünk mindenkit, hogy

mondja el a véleményét, és vegyen részt a konzultációban”

– fordult a lakosság felé az államtitkár.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

 

 

 

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés