Már 5 órája leleplezték a balliberális oldal hazugságait a külföldi finanszírozás kapcsán

2022. november 27. 20:26

Deák Dániel
Facebook
De a Soros-féle propagandasajtó (444, Telex.hu, HVG, 24.hu és társai) továbbra is hallgat róla.

Rákay Philip már 5 órája kitette a videóját, amiben leleplezte a balliberális oldal hazugságait a külföldi finanszírozás kapcsán, de a Soros-féle propagandasajtó (444, Telex.hu, HVG, 24.hu és társai) továbbra is hallgat róla. Pedig kiderült: minden állítása a baloldalnak a külföldi pénzek kapcsán hazugság volt. Nem több ezer adakozó mikroadományokból származik a többmilliárdnyi pénz, hanem a Soros-hálózat utal nekik. Az is kiderült, hogy a pártok kampánytevékenységére költötték ezt a pénzt, ami illegális. A hallgatásuk egyben beismerés: ők is részesei ennek a hálózatnak és most hogy lebuktak, behúzzák fülüket-farkukat. Külföldi pénzből külföldi érdekeket szolgálnak. Szégyen!”

Márki-Zay szerint tízezrek adták össze az amerikai pénzt, közben csak 11 adományozót lehet azonosítani Korányiék honlapján

Rákay Philip kommunikációs szakember a Facebook-oldalán bejelentette , majd bemutatta vasárnap délután új bizonyítékait a baloldal hárommilliárd forintos amerikai kampánytámogatási botrányában : Kiderült: van egy képernyőmentése a Korányi Dávid nevével fémjelzett Action for Democracy (AfD) honlapjáról, amely szerinte bizonyítja, a baloldal hónapok óta hazudik arról, pontosan kitől és mire érkezett a hárommilliárd forintnyi támogatás.

Frissítés, 2022. november 28. 13:20: 

Cikkünk megjelenését követően Korányi Dávid a Telexen reagált a videóban elhangzó állításokra. Az AfD vezetője szerint január óta „többezres nagyságrendű” támogató állt a szervezet mögé. „A nagy leleplezésként tálalt screenshot a több százból egyetlen kampány egy kiragadott pillanatban való állapotát mutatja csak, semmit nem mond az összképről” – állítja. 

Azt azonban a Telex is elismeri, hogy azon a (még ma is elérhető) oldalon, amelyet Rákay a videóban bemutatott, valóban nem kellett megadni útlevélszámot. Ezzel kapcsolatban Korányi azt nyilatkozta a lapnak, hogy a magyar, útlevélszámot kérő donációs oldal a régi honlapon működött, és az már nem elérhető április óta. Azt ígérte, hogy a szervezet informatikusai előkeresik a tavaszi verziót. Az AfD első embere azt hangsúlyozta; „nincs olyan törvényi előírás, amely alapján ellenőrizniük kellene a támogatók állampolgárságát. Ez csak egy extra gesztus volt a részükről, hogy megelőzzék a támadásokat, ami „»hiú ábrándnak bizonyult«”.
 

Nyitókép: Mandiner Archív

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Látom, durcás mellébeszélésbe menekülsz. Pedig hallgathatnál is. Vagy az érintettségtől megszólítva érzed magad?

Három milliárd, ami csak úgy jön állítólagos ismeretlenektől, akár pénzmosás is lehet. Miközben, egy meghatározott össze felett készpénzes utalványt sem lehet igazolás nélkül feladni.

Viszont itt, amit Rákay mutatott, 11 adományozó van feltüntetve az adományt gyűjtő honlapon. 11 mikroadomány, ami kitesz 3 milliárdot. Nagyon érdekes.

Nocsak, ez lenne a cáfolat? Látom, többeknél beindult a mellébeszélés.

Azt hittem, hogy tudod a szereposztást. Ti foglalkoztok a kormányoldallal, a kormánypártiak pedig az ellenzék ügyeivel.

Ha a politikai irányultság nálad a szoponcnak felel meg, akkor a saját logikád szerint te is az vagy. Igaz, neked legalább hatfelé kell ezt művelni. Van kedvenced, vagy szimultánban csinálod?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés