Szivárványos világbajnokság

2022. november 25. 7:20

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Az újmarxista ideológiai háború legfontosabb fegyverei a focisták lettek.

„A most zajló futball-világbajnokság egyik legfontosabb témája a homoszexuálisok melletti kiállás lett, hiszen modern nyugati világunkban sok mindennel ildomos foglalkozni: a zöldügyekkel, a klímaapokalipszissel vagy a minél több bevándorló – liberálisul: menekült – befogadásával. 

Persze ezektől függetlenül nyugodtan lehet a bőrt is rugdosni, de a legmeghatározóbb témának mégiscsak annak kell lennie, hogy a melegek össze tudjanak házasodni, és hogy a valóság meg a tudomány ellenére mindenki kimondhassa, hogy a ­férfiak is szülhetnek.

Napjainkban ez a fajta kultúrharc vált a legjelentősebbé, a legnagyobb horderejűbbé – aki ma nem az LMBTQ-közösség melletti kiállást szorgalmazza, az nem is tekinthető rendes, tisztességes, jólelkű, jószívű demokratának vagy kultúrlénynek. Valójában embernek sem.

Így tiltakozik a német válogatott a FIFA döntése ellen

Azokat, akik nem hajlandók arra az apróságra, hogy minden helyzetben, minden helyszínen és minden lehetséges időpontban szivárványos zászlókkal, transzparensekkel vagy karszalagokkal harcoljanak a roppant elnyomott helyzetben lévő homoszexuálisok –jogaiért, azokat nyilvánvalóan meg kell bélyegezni, ki kell rúgatni a munkahelyeikről, ki kell rekeszteni őket a demokratikus nyilvánosságból, és érdemes elgondolkozni azon is, hogy ezek a szörnyek szavazati joguk gyakorlásával ne akadályozzák tovább a liberális progresszió kiteljesedését.

Természetesen fontolóra kell venni azt is, hogy az illetők gyerekeket se nevelhessenek, a szép új világban olyan egyszerűen nem fordulhat elő, hogy bigott homofóbok maradi, konzervatív, jobboldali eszmékkel tömjék tele a jövő nemzedékének fejét. Állítólag már a szülők genetikai állományát vizsgálva is meg lehet állapítani, hogy a születendő gyermekük (szélső)jobboldali vagy rendes, az egyetemes emberi jogokra érzékeny liberális lesz-e, így a jövőben azon is érdemes elgondolkozni, hogy a kis posztfasiszta magzatokat akár a tizenötödik hétig is ki lehessen – preventív jelleggel – kaparni a fasiszta anyukák méhéből.”

Fotó: Ina Fassbender / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lesz az 40. hét is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés