A Gömböc már a gatyájába sem fér bele, fene nagy vigyorral pózol a nagyonbuta

2022. november 24. 19:05

Schilling Árpád
Facebook
A Gömböc akkor boldog, ha a fajok nem keverednek, ha a mások csak szenvednek, ha a feketék a vízbe fúlnak, a nácik meg boldogúlnak.

„A Gömböc már a gatyájába sem fér bele, fene nagy vigyorral pózol a nagyonbuta, de kőgazdag focistája mellett, dagadt nyakán nagymagyarország sál, promózza: nesztek, szomszédok, értsetek belőle – ha a szentpétervári tömegmészárosnak, a Kreml patás ördögének szerencséje van, akkor a »muramista tökkel vág a csülökbe«, oszt leszakajt majd egy jó darabot innen is, onnan is a zsíros szalonnából.

A Gömböc akkor boldog, ha a fajok nem keverednek, ha a mások csak szenvednek, ha a feketék a vízbe fúlnak, a nácik meg boldogúlnak. Ha az ő kedves népe menetel kifele a civilizációból.

Na, de közben törvényt ültek, s megszavazták, hogy az állam nem gondoskodik a polgárairól. De nem ám!

Így tehát, ha rossz helyre születtél, ha nem voltál szerencsés, ha elbuktál, ha lehetőséget sem adtak, mert nem bírták a fajtád, ha megpróbáltad, de nem neked lejtett a pálya, ha megbetegedtél, ha ledöntött a kórság, és már nem bírtad a mindennapi harcot, ha átvágtak, és mindenedet elvesztetted, ha az utcára kerültél, ha az ital vagy más szerek függője lettél, ha nem volt jó helyen ismerősöd, aki segített volna, ha a család segítsége nem volt elég, ha nem voltál jóban a polgármesterrel, ha az egyház rossz szemmel nézett rád, ha kihasználtak, eldobtak és elfelejtettek, akkor egy dologban biztos lehetsz: Katalin nem ül melléd a kissámlijára, nem fogja meg a kezed, nem ölel át, nem hallgat meg, hiába ígérte, az államfő is csak hazudott, ahogy mindig és mindenki, aki a Gömböcé.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Először is nem "boldogúlnak", hanem boldogulnak.
Másodszor te kövér disznó, aki meztelenül szaladgáltál a színpadon, saját rendezésedben írhatott a közönséged a kövér, hájas, gusztustalan testedre.
A kövér, hájas feleséged is meztelenül tett ezt meg azt a férfiakkal a rendezésedben a színpadon. Úgyhogy bagoly mondja verébnek.

Igen, az egyén az első felelős önmagáért. Ha pedig te lennél beteg, nem az állambácsi főzné neked a húslevest, teát, hanem az érted felelős feleséged, vagyis a családod.
Egyébként pedig mi közöd van Magyarországhoz, Orbán Viktorhoz? Elmentél, maradj is ott, bár ápr. 3-án reménykedtél, hogy a moslékkoalíciód nyeri a választásokat, ugye disznó?!

Schilling se foglalkozna Orbánnal, ha a miniszterelnök egy jelentéktelen senki lenne.
Orbán politikai zsenije irritálja a csepűrágót.

Az asszonyt letiltotta? Mostanában ő van helyette.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés