„A Red Bull szárnyakat ad Putyinnak” – aktivisták hekkelték meg az energiaital-gyártó salzburgi központját

2022. november 24. 18:11
„Ez a világ egyik legnagyobb márkája, és a cég azon döntése, hogy kitart Putyin mellett, sok mindent elárul” – fogalmaztak az aktivisták.

Európai és ukrán aktivisták csoportja, az Ukraine Solidarity Project a Red Bull energiaital-gyártó cég salzburgi központja előtt négyszáz négyzetméteres transzparenst helyezett el, melyen Vlagyimir Putyin orosz elnök egy bikán ülve látható.

A molinón ez a szöveg olvasható: „A Red Bull szárnyakat ad Putyinnak”. „Nagyon elkeserítő és egyben jelzésértékű, hogy a Red Bull energiaitalok még mindig kaphatók Oroszországban. Ez a világ egyik legnagyobb márkája, és a cég azon döntése, hogy kitart Putyin mellett, sok mindent elárul.

A termékeiket ott árusító cégek adót fizetnek a Kremlnek,

és ezzel azt jelzik, nem zavarja őket az Ukrajnában zajló háború. Távozniuk kellene Oroszországból. A dolgok jelenlegi állása szerint a Red Bull szárnyakat ad Putyinnak” – írták a Twitteren.

 

 

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxyháború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában!

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

„Nagyon elkeserítő és egyben jelzésértékű, hogy a Red Bull energiaitalok még mindig kaphatók Oroszországban. Ez a világ egyik legnagyobb márkája, és a cég azon döntése, hogy kitart Putyin mellett, sok mindent elárul."

Az összes nyugati autógyártó cég kivonult Oroszországból, Renault, Nissan, Mercedes, VW, stb. A gyárak, gyártósorok ugyan Oroszországban maradtak, de ami már nincs, az a nyugati alkatrészek a szükséges gyártáshoz. Lehet hogy helyüket átvették a kínaiak?

Mert idén több új típus gyártását is elkezdték.

Új Moszkvics: https://www.youtube.com/watch?..

Új KAMAZ: https://www.youtube.com/watch?..

Új UAZ: https://www.youtube.com/watch?..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés