Daniel Freund: Magyarország milliárdos uniós támogatásokat készül elveszíteni

2022. november 24. 9:09
„És csak egy politikus az, aki felelős érte: Orbán Viktor” – csapott le újra a német EP-képviselő.

Daniel Freund német zöldpárti, liberális EP-képviselőnek valamilyen fixációja van hazánkkal kapcsolatban. Szerdán például „mindössze” hat bejegyzésében támadta a Twitter-oldalán a magyar kormányt. A csütörtöki reggelt is egy bejegyzéssel kezdte:

Magyarország milliárdos uniós támogatásokat készül elveszíteni. És csak egy politikus az, aki felelős érte: Orbán Viktor.”

Rendkívüli: a Bizottság elfogadja a magyar helyreállítási tervet, de további feltételekhez köti a kifizetéseket

Brüsszel keményen fellép Magyarországgal szemben - írta meg szerdán a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A német lap „megbízható" brüsszeli forrásokból úgy értesült, hogy „a Bizottság illetékes szervei arra a következtetésre jutottak, hogy Budapest nem teljesítette kellőképpen a korrupció elleni küzdelemben tett reformígéreteit". A Mandiner információi szerint azonban a helyzet korántsem annyira egyértelmű, ahogy azt a német sajtó elénk tárja.

 Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Arany csillag tündér Dániel, mondd kedves, itt van neked pár találós kérdés.
1.) Szerinted hány Fidesz szavazó van, aki szerint Orbán felelős azért, mert nem kapjuk meg ezeket a NEKÜNK JÁRÓ (!!!!) pénzeket?
2.) Szerinted hány szavazópolgárnak kezd már annyira tele lennie a töke veletek, hogy egy esetleges népszavazáson a HUXIT-ra szavazna?

Jaj ne! Hagyjuk már azt az álszent dumát, hogy mindkét oldalt utálod! Ez már az állítólagos konzervatív jobboldali Márki Zaynak sem jött be, aki az utálattól vezérelve vállalta az általa utált baloldal miniszterelnök jelöltségét. Bolgár megfelelőjének is csak egy fél évre hozott eredményt.

A jelzőid nem helyettesítik az érveket. A Magyarországnak járó EU pénzből magyar cégeknek kell boldogulni, nem nyugati országok cégeinek. Azért van a habverés, mert megbukott az a felállás, hogy a nyugatról jött pénzeket úgyis csak nyugaton tudjuk elkölteni. Kiderült, hogy nem, mi inkább itthon húznánk hasznot belőle.

Erre a szádba adták lopást, korrupciót, úgy ahogyan Simicska adta a szátokba az O1G jelszavát, és ti csak csócsáljátok egyfolytában. Aztán idegesek vagytok, hogy nincs eredmény, és a gutaütés szélén tántorogva hörögtök, átkozódtok.

Bevallom, szórakoztat, folytasd tovább!

Nem is bánom, dugják a pénzüket ahova akarják, de ne zsaroljanak vele országokat: Lengyelország, Magyarország, felkészülhet Olaszország.
Tetűbanda, de legalább örül az atka, a bolgár és a többiek!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés