Magyarország szégyene

2022. november 24. 17:16

Bartus László
Facebook
A nyugati demokráciák végtelen türelmének köszönheti ez a fasiszta felcsúti disznó, hogy egyáltalán még szóba állnak vele.

Magyarország szégyene

Vesszőfutás Orbánnak a kassai »V-4« csúcs, amely valójában csak V-3, mert Magyarország csak megszokásból vehet részt rajta, s noha formálisan még tagja a közösségnek, szellemileg semmi köze hozzá. Orbán Magyarországa megtagadta mindazokat a nyugati elveket, demokratikus követelményeket és célokat, amely ezeket az országokat az Unióhoz, a NATO-hoz és a nyugati világhoz való csatlakozás szellemében tömörítette. Magyarország nem tartozik már ebbe az értékközösségbe. Orbán hiába próbálta az egész közösséget áthangolni a fasiszta magyar modellre, ez kudarcot vallott.

Ezért jobbról-balról kapja Orbán Kassán a pofonokat, az oroszok miatt, az ukránokkal való szemétkedés miatt, a suttyó fasiszta sálja miatt, az unióellenessége miatt, és azért is, hogy aljaskodik a finn és a svéd NATO-csatlakozás ratifikálásának halogatásával, ami tényleg a tömeggyilkos oroszoknak végzett ügynöki munka, és a világ mocsoksága, amiért ki kellene vágni minden demokratikus nyugati szerveződésből, hogy takarodjon az orosz népirtó barátaihoz. A nyugati demokráciák végtelen türelmének köszönheti ez a fasiszta felcsúti disznó, hogy egyáltalán még szóba állnak vele.

Ez is inkább Magyarországnak szól, a magyar népnek, amelyet Orbán az uralma alá kényszerített, s nyilván még a geopolitikai megfontolásoknak. De az nem kérdés, hogy minek nézik ezt a bunkót. Ez az ember nem része a nyugati civilizációnak. Ez nem kérdés. Ezért szívatják Kassán mindazok, akiket a magyarok szeretnek lenézni, de Orbán miatt sokkal különbek náluk. Orbánnak így muszáj volt megígérnie, hogy a parlament tavaszi ülésének első munkanapján megszavaztatja a finn és a svéd NATO-csatlakozást. Látszik, hogy Orbánnak gazsulálnia kell a többieknek.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 173 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

600.000-800.000 magyar munkavállalónak nőtt többszörösére a munkabére.
A többiek itthon dolgoznak.

"Büfögött egyet a Bartus patkány?"

De ugye egy bizonyos szint felett...

A nyugati demokráciák a második legnagyobb tömeggyilkossal (Mao Ce-tung után), Sztálinnal is szóba álltak. De még mennyire. Konzultálj egy amerikai könyvtárral, ha már ott rontod a levegőt.

FB-n jelentettem gyűlöletbeszéd miatt. Kíváncsian várom a választ, hogy ez belefér-e az elveikbe.

"Vesszőfutás Orbánnak a kassai V-4 csúcs, amely valójában csak V-3, mert Magyarország csak megszokásból vehet részt rajta, s noha formálisan még tagja a közösségnek, szellemileg semmi köze hozzá."

A pedofil féreg egy hete még azon nyáladzott, hogy a V4 undorító szar, halott és szétvertük.

Amerikában megvetik, sőt kiutálják azokat, akik testszégyenítéssel operálnak.
Mivel Magyarországon nem büntetik kimondom, hogy te Bartus-butus egy randa kövér disznó vagy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés