Videóban mutatta meg Kadirov, hogyan „darálják” az ellenséget Herszonban

2022. november 23. 11:24
A csecsen hadvezér szerint a meggondolatlan akciók következtében ellenségük „súlyos veszteségeket szenvedett.”

„Bemutatok önöknek néhány friss felvételt a Herszon térségéből” – írta egyik szerdai Telegram-bejegyzésében Ramzan Kadirov. A csecsen hadvezér videójához megosztott bejegyzésében többek között arról írt:

a meggondolatlan akciók következtében” ellenségeik „súlyos veszteségeket” szenvedtek, miközben embereik „a lehető leggyorsabban és veszteségek nélkül számolták fel a fenyegetést”,

ezzel is bizonyítva az északi ezred harcosainak magasszintű szakmai felkészültségét.

Kadirov szerint legyőzött ellenségeik között „ezúttal nagy számban voltak amerikai és lengyel zsoldosok”. A csecsen hadvezér szerint azonban „a csecsen harcosok bátorságának és bátorságának köszönhetően az ellenség fokozatosan felismeri tehetetlenségét és az ellentámadási kísérletek értelmetlenségét”.

Mutatjuk az említett felvételt:

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában.

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

Nyitókép: Képkocka/Telegram-video

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés