A dollárbaloldal a választások előtt elhallgatta a külföldi pénzt

2022. november 23. 18:35

Kocsis Máté
Facebook
Miután kiderült, hogy mégis jött pénz külföldről, letagadták a felét.

„Ma feloldották a baloldal külföldi finanszírozásáról szóló első vizsgálati jelentés 30 évre szóló titkosítását. Az anyagból számos érdekesség kiderül, de az ördög a részletekben rejlik.

Elsőként pusztán arra hívom fel a figyelmet, hogy a dollárbaloldal a választások előtt elhallgatta a külföldi pénzt, sőt később még azt is tagadták, hogy külföldi finanszírozókkal lennének kapcsolatban. Miután kiderült, hogy mégis jött pénz külföldről, letagadták a felét.

Ha csak a választáson induló baloldali pártok számára juttatott külföldi finanszírozás összegét nézzük, az is nagyjából a négyszerese annak, amit a magyar költségvetés biztosít a pártok kampánykiadásaira. Önmagában ez a tény súlyosan sérti az ország szuverenitását.

Az ügyben persze boldog-boldogtalan megszólalt (az egyik épp tegnap beszélt zöldségeket), az érintettek ráadásul sokszor egymásnak ellentmondó állításokat tesznek és össze-vissza beszélnek, pedig ez csak a feltáró munka eleje.

Mi lesz még veletek, guruló dollárok?”

Majdnem dupla annyi pénzt kapott az USA-ból a baloldal, mint amennyit bevallott

A nemzetbiztonsági bizottság kezdeményezése nyomán a titokgazda Nemzeti Információs Központ (NIK) részben feloldotta a baloldalhoz a választások előtt külfödről érkező támogatások hátterréről készült titkosszolgálati jelentést. A parlament honlapjára is felkerült összegzések, amelyeket és olvashatnak, ez eddigieknél is megdöbbentőbb tényeket állapítottak meg.

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szegény Mihalik Enikő, hozzáment egy ocsmány hazaárulóhoz.

Így járt.

Öt mosolygó prosti.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés