Verhofstadt örömkönnyeket hullajt: az EP végre terrorista állammá nyilvánította Oroszországot!

2022. november 23. 14:50
A már-már legendás EP-képviselő Twitteren örömködött egy sort.

Guy Maurice Marie Louise Verhofstadt belga politikus, EP-képviselő gyakorlatilag legendássá vált hazánkban a felszólalásai miatt. Legutóbb sikerült Orbán Viktor hat évvel ezelőtti javaslatát bedobnia a közösbe mint friss ötlet, előtte meg az ukránok kapcsán volt vele tréfás a sors: lecserélné Ukrajnára Magyarországot Verhofstadt, erre az ukránok bemondták, hogy szerintük jogosan végezték ki az orosz hadifoglyokat.

Ilyen előzmények után örömködött most egy sort a Twitterén annak kapcsán, hogy terrorizmust finanszírozó államnak nyilvánította Oroszországot az Európai Parlament.

Mint írta, „BREAKING: Az Európai Parlament határozatot fogadott el, amelyben Oroszországot terrorista államnak nyilvánítja. Putyin rezsimje a terrorizmus állami támogatója, háborús bűnökben bűnrészes és szembe kell néznie a nemzetközi következményekkel.”

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában.

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

Nyitókép: Mandiner Archív

 

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Szovjetunió, amely valóban az volt szent szövetséges lett. Érti ezt valaki?

Ehhez az kellett, hogy fél év után megbuktassák a Márki Zayhoz hasonlóan szintén Kanadából importált Kiril Petkovot. Márki Zay még örömködött is annak idején Kiril Petkov választási győzelmén, ő tudta, hogyan működik egy ügynök üzembe helyezése.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés