Az LMBTQ-lobbi feljelentette, a rendőrök letartóztatták, a magyarok kiállnak mellette

2022. november 11. 6:30
Transzgender aktivista feljelentésére, bizonyítékok és parancs nélkül tartóztatták le a konzervatív értékvédőt, akiért most Budapesten is tüntetést szerveznek.

Letartóztatási parancs nélkül hatoltak be a rendőrök az otthonába, majd az engedély hiányában is letartóztatták azt az ötgyermekes angol édesanyát, aki egy konzervatív-keresztény érték- és jogvédő szervezet munkatársaként dolgozik. Caroline Farrow az életvédelem kérdései mellett rendszeresen hallatja hangját a hagyományos család melletti kiállások keretében is, amivel már számos alkalommal az LMBTQ-aktivisták dühének célpontjává vált. 

Farrow-nak az elmúlt években különböző meghurcoltatásokon kellett keresztülmennie többek között azért, mert nyilvánosan foglalt állást a gyermekek nemátalakító hormonkezeléseivel és nemátalakító műtéteivel szemben. 

Farrow-t október 3-án négy gyermeke szeme láttára tartóztatta le a rendőrség azt követően, hogy a hatályos jogszabályokat megsértve, vonatkozó engedély, parancs és bizonyíték hiányában is behatoltak a nő és családja otthonába. A Surrey megyei rendőrök azzal indokolták a fellépést, hogy a CitizenGO nagy-britanniai igazgatója ellen feljelentés érkezett. Ennek alapjait névtelen internetes bejegyzések képezik, ám arra nincs bizonyíték, hogy az anonim megjegyzések és Facebook-posztok mögött a keresztény édesanya állna. 

Sőt, az alibi is nehezen kikezdhető,

Caroline ugyanis épp a helyi katolikus templomban orgonált egy szertartáson, amikor a kérdéses tartalmak többségét egy álprofilról megosztották. Farrow és szervezete szerint a nő „ideológiai alapú rendőrségi meghurcoltatás” áldozatává vált. 

„Teaidő közeledett, éppen sült csirkét készítettem. Kopogtak. Két rendőr állt az ajtóban: »Zaklatással és rosszindulatú posztok megosztásával vádolják, azért jöttünk, hogy megvizsgáljunk a vádat, és letartóztassuk«”, számolt be az esetről Farrow, aki a kiérkező rendőröktől végrehajtási parancs bemutatását kérte, ám azt a választ kapta, hogy ez esetben arra „nincsen szükség”. Ezt követően az egyik rendőr belökte a bejárati ajtót. Lefoglalták a család valamennyi elektronikus eszközét, ezek között azt a táblagépet is, amelyen a gyerekek éppen házi feladatot készítettek. 

A CitizenGO szerint a letartóztatás mögött egy transzgender aktivista, bizonyos Stephanie Hayden állhat, aki évek óta zaklatja Caroline-t, és aki már több alkalommal citálta bíróság elé a keresztény értékvédőt. A transzgender lobbista Farrow-hoz hasonlóan két másik konzervatív nő letartóztatását is elérte. 

Pillanatok az októberi rendőri intézkedésről. A fényképeket a Farrow-család készítette és tette közzé. Forrás: Facebook

A gyanút, miszerint Hayden „járt közben” a hatóságoknál, erősíti a tény, hogy

Caroline letartóztatásának estéjén Stephanie Hayden a közösségi médiában közzétett egy képet, amin pezsgővel ünnepel. 

Caroline Farrow 2019 óta áll a lobbisták kereszttüzében. Azóta többször indult lejáratókampány személye (és rajta keresztül keresztény hite) ellen a közösségi médiában, de a konzervatív családanya több alkalommal kapott halálos fenyegetéseket és gyermekeit is fenyegették. Előfordultak olyan esetek is, amikor telefonon zaklatták, kiskorú gyermekeinek pedig nyíltan szexuális tartalmú videókat küldtek. Az azóta tett feljelentéseire a rendőrség érdemben nem reagált. Idén márciusban a transzlobbi által szintén meghurcolt, világhírű J.K. Rowling is támogatásáról biztosította a katolikus aktivistát.

Caroline Farrow ügyére pénteken Budapesten is felhívják a figyelmet: a CitizenGO által szervezett szimpátiatüntetés során 15 órától a Füge utcában, a brit nagykövetség épülete előtt gyűlnek össze azok, akik kifejezik együttérzésüket a meghurcolt konzervatív aktivistával és családjával.

Az eseményen felszólal Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója, Schittl Eszter, a CitizenGO hazai kampányigazgatója, valamint Lovas Miklós filozófus, az Axióma munkatársa is. Az eseményen felolvassák azt az üzenetet, amelyet Caroline a mellette kiállók számára küld. A rendezvény résztvevői közösen fognak imádkozni is a meghurcolt konzervatív értékvédőért, családjáért, valamint az élet- és családvédelem ügyéért.

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Felháborító, hogy egy úgynevezett jogállamban ilyet meg lehet tenni bizonyítékok és letartóztatási parancs nélkül - még a lakás küszöbét sem léphették volna át, legfeljebb tanúként idézhették volna be.
Innen látszik, hogy a baloldal hivatkozása a "világnézeti és egyéb semlegességre" csak a fügefalevél a társadalommérnöki ambícióik elfedésére, ők pontosan kiállnak egy adott értékrend ellen, ami pontosan szembemegy a klasszikus európai értékekkel (Isten-Haza-Család). Ha valóban a semlegesség lenne számukra a fontos, akkor nem állnának ki minden transz-akármi mozgalomért, és a kereszténységet ugyanolyan kontextusban emlegetnék, mint az ateizmust. A jakobinusok óta folyamatosan a klasszikus értékek szétverésén dolgozik a baloldal, sajnos egyre sikeresebben.
Klasszikus példa az Overton-ablak tologatására, ha tabuból kötelezőt akarunk csinálni, akkor először részvétet kell kelteni iránta, utána egyenrangúvá kell emelni, és onnan pedig már egyenes út vezet a kötelezővé tétel felé.

Ez meg nem gyűlölet beszéd?
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Esetleg forrást adnál a többi információra?

Vice: "Bias Rating: LEFT-CENTER
Factual Reporting: MOSTLY FACTUAL"

És valóban, így fogalmaznak: "Caroline Farrow, a campaign director for an ultra-conservative anti-trans group, was arrested at her home after doxxing and misgendering a trans woman who she’s spent years harassing."

"misgendering a trans woman" számukra letartóztatásra okot adó tevékenység...

Nem mondtam a CitizenGo-ról semmit, én az eljárás törvényes mivoltára reagáltam (az első hozzászólásban), illetve arra, hogy a Vice-ot hozod objektív forrásnak. (az utolsóban)

Egyébként a doxing, az életveszélyes fenyegetések (hozzátartozóké is), az aktivisták lakás előtt letáborozása tipikusan baloldali tevékenység, most itt volt egy jobboldalról. Több mint ezer jut rá a másik oldalról...

Biztos vannak az ilyen esetekről felmérések, én nem végeztem egyet sem, de a történelmi minták azt mutatják, hogy mindig a feljövő mozgalmak vannak lépéselőnyben, a status quo fenntartói csak reagálnak a változást erőszakosan akarókra.
Hogy példát mondjak: a kommunisták hamarabb kezdtek el kirakatokat beverni és verekedni az utcán, mint ahogy a kommunistákat elkezdték az utcán verni. (és jellemzően nem cilinderes konzervatívok verték őket, hanem a rivális baloldali mozgalmak tagjai, Németországban a nácik, Olaszországban a fasiszták, Oroszoknál meg a dekabristák, trockisták és társai verték egymást)
De tőlem gondolhatod azt, hogy Rowling, Tucker, Dreher fenyegetőinek pont ugyanannyi keresztény zaklató megfelelője van, nem zavar.

Én úgy osztom fel a bal-jobboldalt, hogy bal mindig a gyökeres változásokat képviselte, a jobboldal mindig a hagyományokat, a mérsékelt változtatásokat.
Így a jakobinus mozgalom egyház- és feudalizmusellenes volt (mivel akkor ezek szabták meg a kereteket), így számukra a radikális váltás a nemzetállam/nacionalizmus, köztársaság volt (és persze nem álltak meg itt, nagyon gyorsan átmentek elrettentésen (terroron) alapuló diktatúrába)
A második nagy hullám a kommunizmus volt, az már internacionalista, kereszténységellenes és kapitalizmusellenes volt (mert akkor ez volt a fősodor, ezzel szemben határozták meg magukat), és a legtovább élő kommunizmusokon lehetett látni, hogy azok is minden korábbi ígérgetés ellenére szintén elrettentésen alapuló diktatúrává alakultak egy idő után.
Most van a harmadik nagy hullám, most a globalizmus és a woke ideológia az, amit hirdetnek. Jó lenne, ha ez a mostani a korábbiaknál kisebb hullámokkal csengene le.

Aztán ebből lett mára az, hogy aki kicsit is jobbra van a fősodor baltól, és nem kirakatjobboldali, és szélsőjobbos.

Baranyi, Niedermüller szerint a Fidesz és a Pestisrácok az. De lehetne még keresni bőven.

Mucikázd azt, aki megszült.
Természetesen a nácik és a fasiszták ugyanolyan radikálisak voltak, mint a kommunisták, tökéletesen beleilleszkednek ebbe a besorolásba.
Horthy pedig tipikus konzervatív volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés