Felrobbantották az oroszok a kulcsfontosságú Antonovszkij-hidat Herszonnál (videó)

2022. november 11. 11:11
Ez rémisztően kevés lehetőséget hagy a Dnyeper jobb partján ragadt oroszoknak.

Videó készült a felrobbantott Antonovszkij-hídról, a kissé feljebb lévő vasúti híd egy része is megsemmisült. A videóhoz fűzött kommentár szerint a herszoni kikötőben lévő hajók és csónakok egy részét az oroszok már napokkal ezelőtt megrongálták, vagy elsüllyesztették.

Ez azt jelenti, hogy a jobb parton maradt oroszok vagy megpróbálnak eljutni Nova Kakhovába (jó 70 kilométer közúton), vagy megadják magukat, vagy meghalnak, vagy úsznak.

A hidat korábban az ukránok lőtték, de végül az oroszok semmisítették meg a Herszonból történő kivonulás után.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyértelműen az oroszok robbantották fel, ezt már el is ismerték. Ebből kifolyólag, nyilván van tervük hogy hogyan jut át az utóvéd. Van még több pontonhidjuk és hajójuk a térségben. Egyébként mindent aláaknáztak maguk mögött, a másik partról pedig ágyúkkal és rakétákkal folyamatosan lövik az előrenyomuló Ukránokat. Ezért az Ukránok csak nagyon lassan tudnak haladni. Azután van egy olyan verzió is, hogy miután átértek a ruszkik, megvárják hogy az Ukránok bevonuljanak a városba, felrobbanják a Nova Kakhovkai duzzasztógátat, és megy majd egész Herszon a lecsóba. Ukránostul.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés