Kedves noÁr! Hogy lehetsz ennyire ünneprontó?

2022. november 9. 8:47

Lukácsi Katalin
Facebook
Azt kifogásolod, hogy felveheted-e a kitűződet?

„Kedves noÁr! Ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire, nem is tudom, mit írja, ünneprontó? Az elmúlt 12 év első ilyen jellegű eseménye volt a mai! Hatalmas szimbolikus és talán társadalmi jelentősége is lehet, mert először állt ki a vallásos értelmiség így, ennyire koncentráltan a hatalom politikáját kritizálva. Erre te azt kifogásolod, hogy felveheted-e a kitűződet? Ez szomorú, méltatlan és kicsinyes! A szervezők nagy kockázatot vállaltak. Az ő közegükben sokkal intenzívebbek a támadásuk, mert közelebb vannak az oroszlán barlangjához.

Ez sokkal inkább elbizonytalanító is mentálisan. Ráadásul még hangsúlyozták is ügyetlenségeiket és tévedéseiket, mert nincs szervezésben rutinjuk. Természetes a túlzott óvatosság. Ha nincs a szolidaritásban önzetlenség, akkor az a szolidaritás semmit sem ér. Sajnálom, hogy ezzel belerúgtál ebbe a végre igazán emelkedett közéleti eseménybe!”

(A szöveg Lukácsi Katalin kommentje Molnár Áron hivatkozott bejegyzésénél – a szerk.)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ő közegükben sokkal intenzívebbek a támadások, mondod - hát persze, ha közel az oroszlán, az Orbán barlangja. Hogyne rettegnének tőle az egyházi iskolákba került tanárok? Mert lehet, hogy az iskolák átkerültek az egyházakhoz, de nem biztos, hogy a tanárok, akik ott tanítanak, vallásosak. Sőt.
Sok támadást láttál már ezen az oldalon, ugye? Kardlapozást, lovasrohamot, könnygránátot, nem egyet, de ezeret láttál repülni, ugye, te leányka?
Jó lenne már nem hazudozni!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés