Putyin sámánokkal találkozott – írja a Mirror brit bulvárlap

2022. október 5. 6:35
A portál kétes hírű orosz Telegram-csatornából szerezte az „információt”. Azt is írták, hogy az orosz elnök nukleáris csapásra készül.

A brit Mirror bulvárlap arról ír, hogy Vlagyimir Putyin hamarosan elrejtőzik egy atombunkerben, és taktikai nukleáris csapást készül végrehajtani Ukrajnában. A lap hozzátette: a fentieket egy orosz Telegram-csatorna, az SVR közölte, amely korábban azt is írta, hogy Putyin egészségügyi problémákkal küzd, bár ezt nem tudták bizonyítani. Az SVR hangsúlyozza:

az orosz elnök és a Kreml felső vezetése már megkezdték az előkészületek a taktikai nukleáris csapásra,

és annak végrehajtása előtt a családjaikkal együtt elrejtőznek egy olyan atombunkerben, amely ellen szerintük nem tudnak válaszcsapást végrehajtani a nyugatiak.

A Telegram-csatorna, illetve a Mirror bulvárlap szerint Putyin szombat óta Szibériában tartózkodik, mágikus helyeket látogat és találkozott a helyi sámánokkal, miközben a nukleáris csapásra készül. Az SVR arról ír, hogy Putyint védelmi minisztere Szergej Sojgu (aki tuvai) hozta össze a sámánokkal. A csatorna értesülései szerint a sámánok egy „rituálét” is végrehajtottak: próbálták megjósolni, hogy mit hoz a jövő. Állítólag a következőt közölték az orosz elnökkel:

„Az égő madár győzelmet és halált hozhat.”

A brit bulvárlap az SVR-re hivatkozva még azt is megírta, ugyan nem tudni, hogy az orosz elnök ezt hogyan dekódolta, de ők legalábbis úgy tudják, hogy a sámánoktól függetlenül Putyin taktikai nukleáris csapásra készül Ukrajnában.

Nyitókép: MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

 

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés