Fehér Ház: Nincs jele annak, hogy Moszkva atomtámadásra készül

2022. október 5. 9:27
Ha atomhoz nyúl Putyin, az Egyesült Államok megsemmisítő csapással válaszol – mondta korábban David Petreaus korábbi CIA-igazgató.

Egyelőre nem tudnak arról, hogy az oroszok atomtámadást készülnének végrehajtani Ukrajnában – közölte Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház szóvivője.

A szóvivő arra a hírre reagált, miszerint az oroszok elkezdték mozgósítani a nukleáris egységeiket. Karine Jean-Pierre azt mondta:

komolyan veszik az orosz fenyegetéseket, de mindez a jelek szerint csak a „nukleáris kardcsörtetés” része, és nem látják jelét annak, hogy Oroszország a fegyverek bevetésére készülne.

fogalmazott a szóvivő. Ha atomhoz nyúl Putyin, az Egyesült Államok megsemmisítő csapással válaszol – mondta korábban David Petreaus korábbi CIA-igazgató. Szerinte a moszkvai vezetők kétségbeesettek, a harctéri állapotok pedig visszafordíthatatlanok.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az USA belepofázik egy valójában Európát és Oroszországot érintő kérdésbe. Merkel és Macron tárgyalásos úton kereste a megoldást, de a bohóc Zelenszkijt az USA rá tudta venni, hogy ne keresse rájuk hallgatva a békét, hanem provokálja tovább az oroszokat. Egyedül az USA érdekeit szolgálják a fejlemények, NATO háttérrel egy bábállamot használ, áldoz fel az oroszok gyengítésére.

És ahogyan a béketárgyalásokból ki lettek szorítva az európai országok, ugyanúgy nem merik megtagadni a fegyverszállításokat sem.

Szürreális.
Szerintem a világtörténelemben nem volt ennyire agresszív nagyhatalom. Dzsingisz kán legalábbis nem ment át Amerikába intézkedni.

A Monroe-elv mintájára ideje kimondani:
EURÁZSIA AZ EURÁZSIAIAKÉ!

Igen, de a dolog jellegéből adódóan már az ijesztő, hogy ilyenekről pofáznak.
Mert ugye valóban az lenne a racionális, ha egy Ukrajnára mért orosz csapást nem követné semmi: na de ha sokat ugatnak erről, akkor benne van a pakliban már az is (ami tényleg = nukleáris armageddon), hogy megtámadja az USA Oroszországot... őrület, ami itt folyik. Ha ez így ment volna a 60-as, 70-es években, már rég nem létezne a civilizáció...

mi lenne ha az usa vegre hazatakarodna a sajat hatarai moge?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés