Spanyol lap: A magyar és a lengyel kormány az utolsó „halálhörgései” a kommunista mentalitásnak

2022. október 04. 10:12

Victor Lapuente szerint „Orbán Viktor és tanítványai ebben szocializálódtak”.

2022. október 04. 10:12
null

Az El País című spanyol lap keddi, nyomtatott számában Victor Lapuente közölt véleménycikket arról, hogy mi magyarázhatja azt, hogy egyes országok teljesen ellentétes irányba mennek a világ több pontján.

Lapuente szerint a leginkább elnyomó diktatúrákban, – mint amilyen Oroszország vagy Irán – az emberek az életüket kockáztatják a szabadságért, addig a legtoleránsabb demokráciákban – így Svédországban vagy Olaszországban – sokan feláldozzák a szabadságukat, mikor szélsőséges, „új életet” hirdető pártokra szavaznak.

A szerző arra is kitér cikkében, hogy többen úgy vélik,

Publicisztikájában azt írta, hogy a két említett kormány „az utolsó halálhörgései a kommunista mentalitásnak, amelyben Orbán Viktor és tanítványai szocializálódtak”.

„Sikerük van, de a fiatalabb generációk generációk hamar fel fognak lázadni ellenük”

„A szavazói hátterük olyan idősekből áll, akik belefáradtak a liberális demokrácia eljövetelébe. A keresztény ideológiájuk, amely látszólag szemben áll a kommunizmus eszméivel, ugyanazt a kiszámítható rendet hirdeti a globalizmus káoszával szemben. Sikerük van, de a fiatalabb generációk hamar fel fognak lázadni ellenük” – olvasható az El País-ben.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. október 05. 08:26
Visítsatok ruszki szopó kutyák, van miért!!!! Irány Moszkva, az Orosz törpe már vár benneteket!!!!!!!!!! Köcsögök!!!
Zilizi Gábor
2022. október 04. 21:41
A spanyolok honned a rákból tudják hogy mi az a kommunizmus? Szerintem fingjuk nincs úgy ahogy mink sem értjük teljesen a szieszta lényegét....
Felvidéki MAGYAR
2022. október 04. 19:48
Én a fideszre szavaztam, ezért joggal kérdezem, hogy meddig tűri még ez a kormány a hosszú évek óta tartó magyargyalázást az EU és annak csicska sorosista médiavilága részéről? Csak mert nem erre adtunk többszázezren felhatalmazást! ELÉG VOLT! Van élet az EU - kívül is! Ezzel kapcsolatban is NEMZETI KONZULTÁCIÓT KÖVETELÜNK! ÉS ELÉG VOLT A MAGYARGYŰLÖLŐ UKRÁNOK MINDENFÉLE TÁMOGATÁSÁBÓL! KÁRPÁTALJÁT VISSZA, A TÖBBI NEM ÉRDEKLI A MAGYAR EMBEREKET!
Ferike57
2022. október 04. 18:57
Pont Victor Lapuente mondja hogy O. V. hol szocializálódott ? Victor L. és az országa Franco tábornok alatt szocializálódott !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik