A mi szerencsétlen Törpénk mentegeti a gyilkost

2022. október 4. 8:24

Gyurcsány Ferenc
Facebook
A rongy magyar kormányfő pár forintért eladná a magyar nemzet lelkét, Ukrajna becsületét.

„A Törpe nem törpeállamot vezet. Úgy két-három százalék az egészhez képest. Ez nem kevés. Vannak kisebbek és nagyobbak is. A Törpe pipiskedik, ágaskodik, mióta csak van. Nem szeret törpe lenni. Sejtem, lehetnek fiatalkori becsípődései is. Csak gondolom. Nagy hang, kis képesség. Egyelőre több a kudarc, mint a valóságos győzelem. Most az mondja a Törpe, rosszalva Európa Oroszország elleni szankcióit, hogy olyat meg nem látott a világ, hogy egy törpe szankciót hirdessen egy óriással szemben. Mondja ezt a Törpe, aki egy évtizede megy szembe saját, országánál egyébként ötvenszer nagyobb közösségével.

Úgy olvasom, a tudathasadás gyógyítható. A kóros hazudozás is. De akkor nézzük a konkrét esetet! Kóresetet. Az Európai Unió gazdasági ereje legalább ötszöröse az oroszországinak. A NATO legalább tizenkétszer többet költ katonai kiadásokra, mint Oroszország, az előbbi hadseregének létszáma négyszer nagyobb, mint Oroszországé. Mi előbb-utóbb megoldjuk energia gondjainkat. Mi tudunk venni. Lehet, hogy drágábban. Oroszország nem fog tudni eladni. Sehogy. Talán már ennyiből is látszik, hogy ki a törpe, és ki az óriás. Oroszország egyetlen tekintetben van versenyben az Egyesült Államokkal, ez a nukleáris erő. Minden másban fényévekre van az USA-tól és a »kollektív Nyugattól«.

A mi szerencsétlen Törpénk meg mentegeti a gyilkost és azért érvel, hogy ne büntessük őt és országát emberek ezreinek haláláért. Nem tudom, annak idején mennyibe került a francia államnak a nyaktiló, a guillotin megépítése, felállítása, a hóhér díja. Nem tudom hány souval lett volna olcsóbb a vekni, ha az állam lemond a büntetés fejmetsző eszközéről. De azt látom, hogy a rongy magyar kormányfő pár forintért eladná a magyar nemzet lelkét, a szomszédos Ukrajna becsületét, épségét.

Rongyember. Piszkos. Történelmi Törpe. Meg egyébként is.”

Fotó: Mátrai Dávid

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 228 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na mi van miniferi? Azt hiszed, hogy az a 14 cm amivel magasabb vagy nagyobb emberré tesz?
Egyre durvább a beszéded. Azt hiszed, mert alpári vagy, közönséges vagy ettől erősebb leszel?
Orbán Viktornak a cipőfűzőjét sem kötheted meg, arra sem vagy méltó, hogy a cipőjét kipucoljad, te piával átitatottt agyú!

Feri 10 százalékos pártjával, a maga nyálas, ripacskodó dumájával pipiskedik, ágaskodik. Egykor a seggét nyalta Putyinnak, de most, hogy Feri új gazdái beleprovokálták Putyint egy háborúba, Feri folytatja a seggnyalást 180 fokkal eltérített irányban. Feri, aki a rákosi időkből itt maradt Apró klán hangja. Rákosi módjára beszél a neki nem tetsző pártok megszűnéséről. Megszüntetésükhöz nincs hatalma, de megtenné, ha tudná.

Feri új gazdái kommunistából, marxistából átvedlettek liberálissá. Putyin nem vedlett át, neki az volt a lényeg, hogy országát ne tegye a globalizmus vadászterületévé, ahogyan az Jelcin idején megvalósulni látszott. De Feri ezt nem akarja látni. A volt szocialista országokban rajtunk kívül még a kommunisták is a nemzet érdekében gondolkodtak, náluk nem volt SZDSZ, aki pórázra fogta és a nyugat érdekei szerint mozgatta a kommunistákat. Feri ebből a pórázra fogott csapatból való .

Érdemes elolvasni alatta a hozzászólásokat is!

Szeretnék bizonyítékot arra Fletó, hogy a kommunisták támogatták az OUN-t, az UPA-t, és az erdei testvéreket élet-halál harcukban.

Egy költő veszett el Feriben.

De nagyon mélyen.

Egyébként ma van Ferenc névnap. Lehet, hogy már kora reggel felköszöntette saját magát.

"De nagyon mélyen."

Igen. Valószínűleg még keresi. :D

Nem hiszem, hogy külföldön van független média.
Ferinek ma van a névnapja, reggel felköszöntötte magát, aztán billentyűzetet ragadott. Ez lett az eredmény. Vállalhatatlan.

Feri -2022: Oroszország egyetlen tekintetben van versenyben az Egyesült Államokkal, ez a nukleáris erő. Minden másban fényévekre van az USA-tól és a "kollektív Nyugattól".
Feri 2009: "Ténykérdés, hogy ma a világ Európán kívüli három hatalmi központja az Egyesült Államok, Oroszország és Kína. Magyarország számára a szövetséges és barát az Egyesült Államok, de Oroszországgal és Kínával is szoros partneri kapcsolatot kell kiépíteni, akkor is, ha nem mindenben értünk egyet velük, mert ez Magyarország érdeke"

http://nol.hu/kulfold/gyurcsan..

"Az állam- és kormányfők egy részével olyan közvetlen, emberi kapcsolatom alakult ki, amely túlmutat a korrekt politikai partnerségen" - mondta lapunknak a korábbi magyar miniszterelnök az ukrán ételeket felszolgáló moszkvai étteremben megejtett két órás keddi találkozóról, amely Gyurcsány szavai szerint már szeptember óta tervben volt.

"A találkozó magánjellege miatt illetlenség lenne róla többet mondanom" – mondta a szocialista politikus, hozzátéve, hogy a feleségeikkel közösen elfogyasztott vacsorán a személyes témákon túl általánosságban érintették a két ország kapcsolatát, konkrét kérdésekről nem esett szó.
(...)
Azt azonban elmondta, hogy véleménye szerint Bajnai Gordon kormánya jól él a magyar-orosz kapcsolatok elmúlt hét évben szerzett értékes politikai örökségével. "A folyamatot még Medgyessy Péter kezdte el" - jegyezte meg elődjéről Gyurcsány, hozzátéve, hogy a következő fél évben még biztosan lesz a magyar kormánynak hivatalos magas szintű találkozója Moszkvában.

"Ténykérdés, hogy ma a világ Európán kívüli három hatalmi központja az Egyesült Államok, Oroszország és Kína. Magyarország számára a szövetséges és barát az Egyesült Államok, de Oroszországgal és Kínával is szoros partneri kapcsolatot kell kiépíteni, akkor is, ha nem mindenben értünk egyet velük, mert ez Magyarország érdeke" - vélekedett a márciusban lemondott volt miniszterelnök. "

http://nol.hu/kulfold/gyurcsan..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés