Harci tánccal ünnepelték a csecsenek, hogy Ukrajnában harcolhatnak (videó)

2022. október 03. 07:18

Kadirov szerint ilyen katonákkal nem lehet veszíteni.

2022. október 03. 07:18
null

Az Index arról ír, hogy Ramzan Kadirov csecsen hadúr videóval válaszolt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bejelentésére, miszerint több, orosz csapatok által megszállt települést visszafoglaltak. A videón egy táncoló csecsen katona látható, aki állítólag éppen akkor tudta meg, hogy az elsők között lesz, akik felderítő küldetésre indulnak, teszik hozzá.

„Lehetséges veszíteni egy ilyen harcossal a sorainkban? És nem ő az egyetlen! Mindenki megtiszteltetésnek tartja, hogy a felderítő bevetések élvonalába kerülhet” – írta a csecsen vezető bejegyzésében. Hangsúlyozta: az, hogy több településre beléptek az ukrán csapatok, még nem jelenti azt, hogy győztek is.

– fogalmazott. Kadirov azt is elárulta, hogy egy képzett harcosokból álló egységet küldtek Ukrajnába, és egy másik egység előkészítése is folyamatban van.

Kép forrása: Telegram

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. október 03. 21:23
Ha az lesz a taktika, hogy az ukránoknak halálra kell röhögniük magukat a táncikáló csecsenektől, akkor a tiktokon a csecsenek győznek majd.
Paskai
2022. október 03. 13:44
A Himars húzza nekik a talpalávalót!
stug
2022. október 03. 13:19
"Egy Ukrajnában tevékenykedő neonáci, Kreml-barát alakulat az ukrán hadifoglyok elleni atrocitásokra uszít, és kifejezetten a foglyok kínzását, többek között a „testrészek eltávolítását” szorgalmazza. Az orosz neonácikból álló „Task Force Rusich” Ukrajnában harcol, és kapcsolatban áll a hírhedt Wagner-csoport zsoldosokkal." https://neokohn.hu/2022/10/02/a-kreml-neonaci-kulonitmenye-a-hadifoglyok-megkinzasara-es-kivegzesere-buzdit/
Kred
2022. október 03. 12:39
A nagy táncikálás közben úgy fest Herszon megye észak-keleti részén ma összeomlott az orosz védelem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik