Megszólalt a lovaggá ütött háborús veterán emlékművét ürülékkel leöntő klímaaktivista családja

2022. október 3. 19:20
„Felfordult a gyomrom, amikor láttam” – mondta az édesapa.

Mi is beszámoltunk arról az incidensről, amikor egy 21 éves klímaaktivista fogta magát, és emberi ürülékkel öntötte le Tom Moore emlékművét. Moore óriási népszerűségnek örvend Nagy-Birtanniában, háborús veterán volt, megélte a 100 éves kort, emellett több mint 32 millió fontot gyűjtött össze a brit egészségügy, az NHS részére a Covid-járvány okozta nehézségek miatt. 

Az akvisita, Maddie Rudd azzal magyarázta akcióját, hogy „egészségügyet és a civilizációt is összeomlásba taszítják éppen, és ha a kormány a magángépeket sem képes betiltani, akkor minden egyes felszálló gép egy vödör szart és vért önt mindenre, amiért Captain Tom kiállt”.

A lányt letartóztatták, és jelenleg Londonban tartják fogva. Tettét nem csak a százados lánya, de még saját családja is elítéli.

Rettenetes dolgot tett, anélkül, hogy belegondolt volna a következményekbe. Felfordult a gyomrom, amikor láttam – írtam neki egy üzenetet is, de még nem válaszolt”

mondta a lány édesapja a Wales Online-nak.

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki hagyja, hogy az ördög megszállja, azt meg kell semmisíteni.

Ez az érvelése: „egészségügyet és a civilizációt is összeomlásba taszítják éppen, és ha a kormány a magángépeket sem képes betiltani, akkor minden egyes felszálló gép egy vödör szart és vért önt mindenre, amiért Captain Tom kiállt”

Tehát ha szembejönne velem, és lekevernék neki egy büdös nagy pofont, aztán azzal indokolnám, hogy „egészségügyet és a civilizációt is összeomlásba taszítják éppen, és ha a kormány a magángépeket sem képes betiltani, akkor minden egyes felszálló gép pofonvágja mindazt, amiért Maddie Rudd kiállt”

Vajon elfogadná ezt az érvelést? El kellene, hiszen az ő logikájából ez helyes lépésnek látszik a fenti indoklással. Csak a gyakorlatban lehet eldönteni ezt a kérdést.

Ilyen mérhetetlenül ostoba volt az összes kommunista is. Egykutyák.

Amúgy hogy gyűjtötte össze a csaj a szart és a vért?

Fogadjunk, hogy a csajból lesz még ismert politikus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés