Megszólalt a lovaggá ütött háborús veterán emlékművét ürülékkel leöntő klímaaktivista családja

2022. október 03. 19:20

„Felfordult a gyomrom, amikor láttam” – mondta az édesapa.

2022. október 03. 19:20
null

Mi is beszámoltunk arról az incidensről, amikor egy 21 éves klímaaktivista fogta magát, és emberi ürülékkel öntötte le Tom Moore emlékművét. Moore óriási népszerűségnek örvend Nagy-Birtanniában, háborús veterán volt, megélte a 100 éves kort, emellett több mint 32 millió fontot gyűjtött össze a brit egészségügy, az NHS részére a Covid-járvány okozta nehézségek miatt. 

Az akvisita, Maddie Rudd azzal magyarázta akcióját, hogy „egészségügyet és a civilizációt is összeomlásba taszítják éppen, és ha a kormány a magángépeket sem képes betiltani, akkor minden egyes felszálló gép egy vödör szart és vért önt mindenre, amiért Captain Tom kiállt”.

A lányt letartóztatták, és jelenleg Londonban tartják fogva. Tettét nem csak a százados lánya, de még saját családja is elítéli.

Rettenetes dolgot tett, anélkül, hogy belegondolt volna a következményekbe. Felfordult a gyomrom, amikor láttam – írtam neki egy üzenetet is, de még nem válaszolt”

mondta a lány édesapja a Wales Online-nak.

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DonCiccio
2022. október 04. 10:33
Ezek a nők tisztára megbolondultak
nempolitizálok
2022. október 04. 10:07
Már nemcsak képletesen büdöslibsi.
Szilágyi Miklós
2022. október 04. 09:21
Ezek az ocsmány, beteg, exhibicionista álzöldek járatják le a természetvédelem ügyét.
masikhozzaszolo
2022. október 04. 09:15
Falus Ferenc féle performanc-al nem lehetne ezt jóvátenni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik