Katona volt, 100 évet megélt, pénzt gyűjtött az egészségügynek – most egy klímaaktivista ürülékkel öntötte le az emlékművét

2022. október 02. 22:04

Videófelvétel is készült az „akcióról”.

2022. október 02. 22:04
null

Tom Moore óriási népszerűségnek örvend Nagy-Britanniában. A férfi katona volt, megélte a száz esztendőt, II. Erzsébet királynő pedig lovaggá is ütötte 2020 júliusában, amiért a férfi több mint 32 millió fontot (átszámítva kb. 15,5 milliárd forintot) gyűjtött össze a brit egészségügy, az NHS részére a Covid-járvány okozta nehézségek miatt. 

Sir Captain Tom Moore 2021 februárjában halt meg, az egész ország gyászolta, majd emlékművet is kapott.

Ezt az emlékművet öntötte le most egy aktivista folyékony ürülékkel. 

Az akciót elkövető 21 éves aktivista, Maddie Budd a magánrepülőgépek ellen tiltakozott így. Elmondása szerint ő is orvosnak tanult, az NHS-ben akart dolgozni, és a logikája szerint fontos az egészségügy, fontos, hogy törődjünk egymással, ám most az „egészségügyet és a civilizációt is összeomlásba taszítják éppen, és ha a kormány a magángépeket sem képes betiltani, akkor minden egyes felszálló gép egy vödör szart és vért önt mindenre, amiért Captain Tom kiállt”.

Nyitókép: Chris Jackson / POOL / AFP 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámánkirály
2022. október 06. 11:05
Na ja. Szar ügy ha valakit egy férfi sem akar meghágni.... Olyankor a nőkben felgyülemlik a frusztráció és ekkor minden logikát és józan észt nélkülözve elkezdenek hülyeségeket csinálni.
Tidal_wave
2022. október 03. 21:54
Ez pont úgy néz ki, mint az a hülye csaj, aki üvöltözött nyáron a rendőrökkel a "katás" tüntetésen...
Kuka utas
2022. október 03. 14:49
Finoman letépném a karját és óvatosan agyonbasznám vele. Ez az egész bagázs szart sem ér - miről is jutott ez az eszembe...
tapir32
2022. október 03. 12:46
A bizonytalan önértékelésű, külső megítéléstől függő embereknek kell másokat kicsinyítő képzőkkel ellátni, lekezelni, másokkal fölényeskedni, trágárkodni ahhoz, hogy önértékük, énképük helyreálljon, hogy magukat, a saját maguk által elképzeltnek láthassák. Szavaik mögött egy torz, beteg lélek munkál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik