A hatalom szívverése

2022. október 01. 21:07

Ez a kormány nem az életet védi, hanem a hatalmát.

2022. október 01. 21:07
null
Ónody-Molnár Dóra
Jelen

„Mondhatná valaki azt, hogy egy keresztény párt részéről természetes törekvés az abortusz engedélyezésének elutasítása. De hol keresztény párt a Fidesz? Az a párt nem keresztény, amely háború elől menekülő családokat – köztük számtalan gyereket – éveken keresztül tart fogva a tranzit-zónában. Annak a pártnak semmi köze az elesettek segítését előíró keresztény tanításhoz, amely apartheid oktatási rendszert működtet a roma gyerekek kárára.

Amikor a Fidesz politikusai az élet szentségéről, a megmenthető életekről papolnak a »szívhang rendelet« kapcsán, nem árt felidézni, mit jelent valójában az élet az országot 12 éve kormányzó politikusok számára.

Nekik az élet az embrionális állapotig szent. Akik megszületnek, már nem érdekesek.”

Nyitókép: A National Geographic Channel által 2005. április 14-én közzétett felvételen egy magzat látható az anyaméhben. (MTI/EPA/National Geographic Channel)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. október 02. 20:31
Mandi hol találtok ilyen ostoba,prli lotyót. Akinek legnagyobb problémája a wibri bekapcsolása. Azt is közintézményben,mert az áramot nem tudja fizetni.
Tisza009
2022. október 02. 13:48
Tündér Amálka vasárnapi világfájdalma.
llnnhegyi
2022. október 02. 12:18
Dóra egy síkhülye libbcsikommcsi szófosógép! Sirató asszony. "Jelen"-:!!!!!??????? Te már a "régmúlt" vagy, baszod Dóri!
balbako_
2022. október 02. 12:08
Már Gyóni Gézának is csípte a szemét ez a hazaáruló csürhe. Hol vagytok most, kis „intellektüellek”, Kiket bús század baljós vége ellett? Szent nyugat előtt rajongva térdeplők, Kik lehánytatok minden józan gyeplőt; Gúnyos mosolygók ideálra, honra, Kiknek a „New-York” volt a Pantheonja; Kik ígértétek a szent Holnapot, S akik tegnap is hátra voltatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik