Miért csodálkozom azon, amit Navracsics Tibor csinál?

2022. október 01. 07:12

Pofátlan cinizmus, ahogyan eközben az éj leple alatt megváltoztatták a törvényt, hogy Navrasicsnak ne kelljen fél évet kivárnia.

2022. október 01. 07:12
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Azt kérdeztem magamtól, hogy miért csodálkozom azon, amit Navrasics Tibor csinál? Azt, hogy egyik óráról a másikra átült az egykori Fidesz frakcióvezető – ezúttal a KDNP-be.

Közben arról akarja meggyőzni az Unió illetékeseit, hogy betartják a jogállamiság szabályait. És nem a pillanatnyi érdekeik szerint változtatják meg a törvényeket, szabályokat.

Pedig, de!

Pofátlan cinizmus, ahogyan eközben – szokás szerint – az éj leple alatt megváltoztatták a törvényt, hogy Navrasicsnak ne kelljen fél évet kivárnia. Ugyanis a korábbi szabályok szerint, ha valaki kilép a frakciójából, annak 6 hónapig a függetlenek közt kell ülnie.

Szóval! Miközben azt ígérgeti Brüsszelben, hogy szabályosan hoznak törvényeket, aközben éppen az ő kedvéért, az ő közreműködésével szegik meg »a még el sem hitt« ígéretet.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. október 02. 21:39
Nem akarlak megsérteni, úgyhogy nem mondom el miért csodálkozol. Bulvárlaci.
olajfa1
2022. október 02. 18:38
TE! disznó! az EU "kérésére -javaslatára- VÁLTOZTATTÁK MEG A TÖRVÉNYT! Mocskos állat vagy! de nem azért mert úgy nézel ki, hanem AZÉRT MERT ALJASABB DOLGOKAT MŰVELSZ ÉS KÉPVISELSZ MINT A SERTÉS!
trash5
2022. október 02. 13:33
orbán rendszerének lenyege mutatkozott meg ebben. Sunyiság, sunyiság, de minden törvenyesen történt, mondhatja orban. Es valóban, törvenyes volt. Hiszen hoztak ejszaka egy törvényt Navracsicsra. Csahogy a jogállam lenyege, hogy a törvény mindenkire ugyanannyura vonatkozik. A királyra is és a parasztra is. Nincs kivételezés. Az egyetlen ember kedvéért hozott törvényekkel orbán megerőszakolja a jogrendszert. Többek között ezért nem vagyunk jogállam, ezert lett volna már kötelessége az EUnak a 7es cikkely végigvitele, a magyar, azaz orbán szavazati jogának elvétele, a segijezés teljes megszüntetése.
njohn
2022. október 02. 11:57
Na de Laci ! Ki nem szarja le, hogy te min csodálkozol vagy min nem !! Miért nem inkább a dúsgazdag nyugdíjasok életét éled, ahelyett hogy fröcsögsz össze-vissza mindenféle marhaságot... Ha meg magaddal beszélgetsz, mijafrancnak rakod közszemlére ?? Hetven éves létedre nehogy már azt hidd, hogy te tojod a spanyolviaszt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik