Farkas Krisztofert és társát keresi a rendőrség a Blahán történt macsetés támadás után

2022. október 1. 17:45
Képet is közölt az egyik elkövetőről a rendőrség.

Mint arról már portálunkon beszámoltunk, péntek délután nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a Blaha Lujza térre, miután két csoport esett egymásnak. Az egyik támadót már elfogták, ám a rendőrség a lakosság segítségét kéri. Azt írták, a józsefvárosi rendőrök nagy erőkkel keresik Farkas Krisztofer Attilát és ismeretlen társát, akik bozótvágó késsel támadtak.

A Blaha Lujza téren, feltehetően egy gázsprayvel lefújtak egy férfit, majd egy bozótvágó késsel támadtak rá, aki könnyű sérülést szenvedett”

– írta a rendőrség, majd azzal folytatták, hogy az esettel kapcsolatban a rendőrök tíz percen belül a helyszínre értek és két embert előállítottak a kerületi kapitányságra.

A közlemény szerint egyikőjüket, egy 20 éves férfit a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, két másik társát még keresik. A józsefvárosi rendőrök a 22 éves Farkas Krisztofer Attila körözését rendelték el:

Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Farkas Krisztofer Attila tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Krisztofer, Lucifer, Dunaferr gyertek!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés