Németország tönkretette magát

2022. szeptember 30. 07:19

Hosszú idő után most újra szembe kell nézzen a gazdasági összeomlás rémével.

2022. szeptember 30. 07:19
null
Kontra

„Németország tönkretette magát

Valószínűleg Oroszország alaposan megszenvedi a szankciók hatását, tönkremegy a gazdaságuk, nehéz évek elé néznek. Plusz a mozgósítás sincs sokaknak ínyére.

Az azonban tény, hogy az oroszok bizonyos okok miatt sokkal jobban bírják a megpróbáltatásokat, mint az Európa nyugati felén élő emberek. Egyszerűen hozzászoktak ahhoz, hogy nehéz az élet. Ennyi.

Németország azonban hosszú idő után most újra szembe kell nézzen a gazdasági összeomlás rémével. Olyan helyzettel, amire nagyjából a második világháború óta nem volt példa: a német gazdaság hónapokon belül összeomolhat.

És ezt nem más állítja, mint Németország vezető egyetemeinek vezető kutatói.

Az egekbe szökött energiaárak padlóra juttatják a németeket, és ne legyenek kétségeink, ha Németország gyengélkedni kezd, annak egész Európa megfizeti az árát.

Németország az európai gazdaság motorja. És nem lehet őket helyettesíteni. Kár, hogy az egyre közeledő szakadékot a német választópolgárok többsége ujjongó örömmel várja...”

Nyitókép: MARCUS BRANDT / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
béka
2022. október 01. 09:31
A német gyarmat a gyarmattartója parancsára tönkre tette magát és a környezetét is!
Innogreen23
2022. szeptember 30. 21:35
Mocskos proli bunker. Pofádat evésre használd féreg.
Lajoss
2022. szeptember 30. 17:59
Mi sosem érjük el ezt az ún.halálos szintet..te,faszkalap!
csulak
2022. szeptember 30. 17:13
nem sajnalom oket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik