Mentálgimnasztika: Dühösek a sussexi rendőrségre, miután az megvédett egy transznemű pedofilt, aki hét gyermeket zaklatott szexuálisan

2022. szeptember 27. 16:20
A jogilag férfi pedofilt közben lecsukták tizennyolc évre, női börtönbe. A rendőrség szerint irreleváns az elkövető neme a bűncselekménnyel kapcsolatban.

A sussexi rendőrség megvédett egy törvényesen férfi pedofilt, aki most már nőként azonosítja magát, ragaszkodva ahhoz, hogy „nem tűrik a nemre vonatkozó gyűlölködő megjegyzéseket”. A rendőrség azután adta ki ezt a rendkívüli nyilatkozatot, hogy sokan azt bírálták, amiért az 58 éves Sally Ann Dixon sorozatos szexuális bűnözőt nőként emlegették. 

Egy nőjogi aktivista amellett szólalt fel, hogy Dixont nem szabad helytelen nemi megjelöléssel illetni.

Egy másik, szintén erősen kritizált pontban pedig azt állította a rendőrség, hogy az elítélt elkövető neme nem releváns az elkövetett támadássorozathoz. A Dixont tárgyaló bíróság úgy hallotta, hogy nem volt olyan nemi elismerő tanúsítvány, amely a nemét férfiról nővé változtatta volna. 

Dixon 18 évvel ezelőtt kezdett átváltozni, és 1989 és 1996 között hét gyermek ellen követte el a bűncselekményeket, miközben férfiként élt.

Az elkövetőt júliusban bűnösnek találták 30, hét áldozat ellen elkövetett szeméremsértő támadás vagy gyermekekkel szembeni szeméremsértés bűntettében, akik közül a legfiatalabb akkor hétéves volt.

Önök szerint a nyitóképen található egyén nő vagy férfi?

Nyitókép: DailyMail

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Biológiailag nő, jogilag férfi, de azért a női börtönbe rakták. Hát akkor jól van. Ennyire koherens ez az egész redvás genderszarság.

Gondolom az történt, hogy rájött, hogy jogilag hiába "férfi", igen komoly problémákkal szembesülne egy férfibörtönben, ráadásul gyerekzaklatóként! Úgyhogy gyorsan visszaváltozott nővé, mielőtt bedugták a börtönbe.

A mandinál meg megtanulhatnának érthetően írni.

Elolvastam a Daily Mail cikket, az is eléggé zavaros. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ez az izé most akkor biológiailag férfi vagy nő, mert nem 100%-ban egyértelmű.

Az, hogy "jogilag" milyen nemű, az nem tudom, hogy pontosan mit jelent. Ha jogilag férfi lenne, akkor elvileg nem rakhatták volna női börtönbe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés