Zelenszkij: Nem tudom, mi történt Izraellel. Őszintén szólva sokkos állapotban vagyok

2022. szeptember 25. 08:43

Az ukrán elnök döbbenetét fejezte ki amiatt, hogy Kijev nem kap rakétaelhárító rendszereket Izraeltől az orosz támadások visszaveréséhez.

2022. szeptember 25. 08:43
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök döbbenetét fejezte ki amiatt, hogy Kijev nem kap rakétaelhárító rendszereket Izraeltől az orosz támadások visszaveréséhez – derült ki egy szombaton nyilvánosságra hozott interjúból, amelyről a Reuters ír.

Zelenszkij az ukrán háború februári kezdete óta kéri a fegyvereket Izraeltől.

Megemlítette az ország vaskupola rendszerét is, amely hatékonyan fogja el a Gázában Izrael irányában kilőtt rakétákat – emlékeztet a hírügynökség.

„Nem tudom, mi történt Izraellel. Őszintén szólva sokkos állapotban vagyok, mert nem értem, miért nem nyújtanak nekünk segítséget a légvédelemhez” – mondta az ukrán elnök egy francia újságíróknak adott szerdai interjújában, amelyet a sajtóosztálya szombaton hozott nyilvánosságra. 

Emlékezetes: Izrael elítélte az orosz agressziót, de óvakodott attól, hogy megszakítsa a kapcsolatot Moszkvával, mert a szomszédos Szíriában az izraeli erők gyakran támadják az Irán-barát milíciát. 

de hozzátette: „kimondom a tényeket. Az izraeli vezetéssel folytatott tárgyalások semmit sem segítettek Ukrajnán”.

Nyitókép: MTI/EPA/Peter Foley

Kapcsolódó cikkek

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kutyaszittya
2022. szeptember 26. 02:51
1. Ki kellene fizetni. 2. Garantálni kellene,hogy nem jut az oroszok és később az irániak kezébe. 3. Az usa nak is meg van á rendszer csakhát izraelt még nem húzták le. De nem is könnyű.
Kutyaszittya
2022. szeptember 26. 02:51
1. Ki kellene fizetni. 2. Garantálni kellene,hogy nem jut az oroszok és később az irániak kezébe. 3. Az usa nak is meg van á rendszer csakhát izraelt még nem húzták le. De nem is könnyű.
pitypang1125
2022. szeptember 25. 17:39
Nincs ebben semmi meglepetés. A zsidók nem hülyék, teljesen tisztában vannak a realításokkal, és tudják hogy esélyetek sincs az Oroszokkal szemben. Viszont nem szeretnék, hogy a technológiájuk russzki kezekbe kerűljön.
kistroglodita
2022. szeptember 25. 17:26
Meg is érdemled, hazaáruló, mészáros, USA-csicska zsidó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik