Bakival startolt Dobrev árnyékkormánya

2022. szeptember 19. 9:48
Dobrev Klára bemutatkozása igen „sablonosra sikerült” a Gyurcsány-párt árnyékkormányának honlapján.

Múlt hét pénteken hozta nyilvánosságra a Demokratikus Koalíció, hogy árnyékkormányt alakít. Az árnyék-miniszterelnöki pozícióra Gyurcsány Ferenc nejét, Dobrev Klára európai parlamenti képviselőt kérték fel. A politikus elvállalta a tisztséget.

A napokban elindult Dobrev árnyékkormányának honlapja, cikkünk publikálásakor azonban még elég hiányos a portál, vélhetően nem az árnyékadmin hibája miatt.

Helyesírási hibák, de az árnyékkormányfő bemutatkozása sem került fel, íme:

Dobrev Klára: Lorem ipsum

Frissítés: Időközben korrigálták a hibát, az alábbi bemutatkozó került fel a portálra: „Magyarország ma bajban van. A kormány hazudott a választás előtt, eltitkolta az ország valós helyzetét, a választás után pedig a rendszerváltás óta eltelt időszak legkeményebb megszorítócsomagját vetette ki az emberekre. Előbb becsapták, majd megélhetési válságba taszították a magyarokat. Azért alakítok árnyékkormányt, hogy bebizonyítsam, nem kell ezt elfogadnunk. Van kormányzóképes alternatíva és van kiút a megélhetési válságból, ezt úgy hívják, hogy európai Magyarország! Eljött az ideje!”

Dobrev hétfőn 10 órakor jelenti be kormányának névsorát; vasárnapi sajtótájékoztatóján pedig arról beszélt, „hisznek abban, hogy Magyarország egy jó ország lehet, és tenni is akarunk érte”.

Nyitókép: Képernyőfotó, YouTube

Összesen 192 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Erre lehetne azt mondani, hogy sok törzsfőnok van, de kevés indián.

Nyilván azzal a szándékkal rakták fel, hogy majd élesítés előtt lecserélik a valódi szövegre.

Félre ne érts, tényleg színvonaltalan ez az egész. Ahhoz képest, hogy mióta "készülnek" erre, igazán összerakhattak volna egy tisztességes honlapot, meg egy normális élő közvetítést. Vagy ha nincs élő közvetítés, akkor felveszik, feltöltik youtube-ra, facebookra, és annyi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés