Karácsony az Amerikából kapott támogatásról: Ezek szerint akkor így van (VIDEÓ)

2022. szeptember 2. 8:39
Kérdésre válaszolva a főpolgármester először azt mondta, hogy az „Action for Democracy” nevű szervezet az ő mozgalmuknak „nem adott” támogatást, majd a szervezet honlapján kiírtakkal szembesítve már azt, hogy „akkor rosszul tudtam”.

Mint írtuk, Bajnai Gordon továbbra is komoly befolyást gyakorol a honi politikára. A választás előtt kiállt Márki-Zay Péter mellett, egykori bizalmasa pedig egy amerikai szervezeten keresztül anyagilag is segíthette a hazai baloldal kampányát.

Lapunk utánajárt a részleteknek, melyekről ide kattintva olvashat bővebben.

Karácsony Gergelyt is megkérdezték

A hazai baloldal kampányának finanszírozásáról Karácsony Gergelyt is megkérdezték. Bohár Dániel azon kérdésére válaszolva, hogy a főpolgármester nevével fémjelzett mozgalom kapott-e pénzt Amerikából,

Karácsony Gerely először azt válaszolta, hogy az „Action for Democracy” nevű szervezet az ő mozgalmuknak „nem adott” támogatást, majd a szervezet honlapján kiírtakkal szembesítve már azt, hogy „akkor rosszul tudtam”.

A riporter azon kérdésére pedig, hogy „tehát akkor lényegében az ön által fémjelzett mozgalom kapott pénzt Amerikából”, a főpolgármester úgy reagált: „hát, én ezt most öntől hallom, de ezek szerint akkor így van”.

A főpolgármester nyilatkozatát az alábbiakban nézheti vissza:

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP szerint Karácsony minelnokjelolti kampánya 500 millió forint volt. Nem létezik, hogy Karácsony nem tudja, honnan kapott pénzt.

Egy százasért kb. A költségvetésbe belefért.

Igazad lehet. Útközben simán megcsappant, azt sem vette észre.i

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés