Térképen az ukrajnai menekültek mozgása

2022. augusztus 19. 09:20

Kiderül: sokan visszatértek hazájukba.

2022. augusztus 19. 09:20
null

„Az orosz–ukrán háború 2022. feb­ruár 24-i eszkalációját követően alig öt hónap leforgása alatt több mint 6 millió ukrán állampolgár menekült az Európai Unió terüle­tére. Az ukrajnai háború a legna­gyobb menekültválságot okozta Európában a második világháború óta. Bár februárban még szinte mindenki azzal számolt, hogy a háború legfeljebb néhány hónap alatt nyugvópontra jut, egyelőre nem látszik a fegyveres harcok vége, mint ahogyan nem látszik az sem, mikor és mennyi ukrán menekült térhet vissza tartósan hazájába” – olvasható a Migrációkutató Intézet honlapján megjelent elemzésben.

Az intézet a Facebook-oldalán egy térképet is közöl, melyen országokra lebontva láthatóak a konkrét számok – az augusztus közepi állapotnak megfelelően.

Kép forrása: Migrációkutató Intézet, Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drom176
2022. augusztus 20. 14:54
" Akkor minek válaszolgatsz hülyeségeket? Önégetési kötelezettséget írtál alá? " Írtál egy orbitális baromságot: " Állítólag azért folyik a háború mert sok az orosz Ukrajnában. " Ennyi az önégetésről........ásít , köp , lapoz!
Reszelő Aladár
2022. augusztus 19. 21:22
Vagyis akkor egy újabb ok, ami miatt a háborút elvesztik. Egy csomóan elmenekülnek. Aki pedig nem tér haza, az újjáépíteni sem tud. Bár amit újjáépíthetnek, az sem az övék lesz majd, csak biorobotnak kellenek majd.
Akitlosz
2022. augusztus 19. 15:06
Ilyen állóháború az iraki-iráni háborúban volt utoljára az 1980-as években.
Akitlosz
2022. augusztus 19. 15:05
Meglehetősen nyugodtan folyik ez a háború, nem kapkod már senki. A frontvonal eléggé stabil, csak lassan és minimálisan változik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik