„Egy hosszú estét töltöttem a barátaimmal, közepes mennyiséget ittam is” – reagált Sanna Marin a nagy port kavart videójára

2022. augusztus 18. 11:50
„Táncoltam, énekeltem, buliztam, mindent teljesen jogszerűen” – szögezte le a kormányfő.

Lapunk is beszámolt Sanna Marin finn miniszterelnöknő bulizós videójáról, amely nagy visszhangot váltott ki a skandináv országban, a konzervatívok szerint Marin kormányfőhöz méltatlanul viselkedett.

Az Iltalehti című lapban közzétett videókon – amelyek letöltött Instagram sztorik – egyébként a miniszterelnök mellett  műsorvezetők, influenszerek, művészek is feltűnnek. (#függetlenmédia).

A videó akkorát ment, hogy Marin sajtótájékoztatón volt kénytelen reagálni.„Táncoltam, énekeltem, buliztam, mindent teljesen jogszerűen. Egy hosszú estét töltöttem a barátaimmal, közepes mennyiséget ittam is. Semmilyen takargatnivalóm nincs ezzel kapcsolatban. Nekem is van családi életem, szakmai életem és természetesen szabadidőm is, amit a barátaimmal töltök” – mondta Marin, aki cáfolta, hogy fogyasztott volna drogot vagy látott volna bárkit drogozni. Hozzátette, elég rosszul érzi magát attól, hogy a magánvideó nyilvánosságra került.

Összesen 240 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

???

Mond neket valamit az, hogy EU?
Sajnos nagyon is érint minket, hogy ki a finn vagy a luxemburgi miniszterelnök. Pontosan láthatod a jelenlegi helyzetből, hova jutott Európa.

Pontosan.
Eppen most porlad szét minden, ami mondjuk 60-70 évvel ezelőtt vonzó volt a Nyugatban...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés