Ünnepeljük együtt Magyarország születésnapját!

2022. augusztus 18. 20:18

Ilyen vészterhes időkben különösen fontos az egység, a nemzeti összetartás.

2022. augusztus 18. 20:18
null
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„Ilyen vészterhes időkben különösen fontos az egység, a nemzeti összetartás – programjaink ezt a tudatot jelképezik és erősítik.

Ünnepeljük együtt Magyarország születésnapját!”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2022. augusztus 19. 10:48
-zsoltkom- "Ünnepeljük együtt Magyarország születésnapját!" Melyiket? A pogányost vagy a keresztényesre erőszakoltat? Ünneplésre hívni ilyen magyar-magyar között Fidesz szított utálat meglétével az jóval több a cinikus pofátlanságnál. Mit teszitek az agyatokat az ország fővárosában fideszes képmutatók, amikor már azon a bizonyos választáson elvesztettétek Budapestet? Tartsátok a gennyes-giccses tűzijátékotokat Felcsúton! Az miért nem elég tisztes hely? Minek a Nyugathoz dörgölődnötök, mikor öltönyben elégedettek vagytok a földpadlóval tyúkszaros környezetben? Tartsátok a kultúrátokat Felcsúton!
kerekperec
2022. augusztus 19. 10:31
SZENT ISTVÁN KIRÁLY INTELMEI IMRE HERCEGHEZ „az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő.”
olajfa1
2022. augusztus 19. 09:48
A libbantak-nak a EGYSÉGTELENÍTÉS ÉS A "SOKSZÍNŰSÍTLÉS" a legfontosabb mert így tudnák az országot legkönnyebben kiárusítani... színenként, sorjába!...
nick89
2022. augusztus 19. 09:25
"Én vadászattal, ukrán prostikkal és bulival ünnepelek." Persze a mi pénzünkön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik