Ezt harsogja már napok óta a hergelő, károgó sajtó...

2022. augusztus 17. 06:57

Elmebetegek.

2022. augusztus 17. 06:57
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Hiány lesz, HI-ÁNY lesz! Pánikvásárlás! Pániktankolás! Bezárnak a benzinkutak! Nem lesz benzin. Pánik. Hiány. Hétvége, ünnep, autósok, tankolás. Nincs benzin, bezárnak. Augusztus 20. Hiány. HI-ÁNY. Sorban állás. Pánik. Mi lesz? Ezt harsogja már napok óta a hergelő, károgó sajtó, és ez várható a következő napokban is. Elmebetegek.

Ne dőljünk be nekik! Ha bedőlünk, az történik, mint néhány hónappal ezelőtt Angliában: az indokolatlan pániktankolások valóban káoszt és hiányt okoznak. Nekik éppen ez a céljuk!”

Fotó: Móricz-Sabján Simon/MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Péterffy
2022. augusztus 18. 09:39
Én nyiltan fideszes vagyok, de az ért Viktorunk igazán elmarkolhatná a faszát és az összes ilyen pánikkeltő rohadékot bezárathatná a picsába. Nem hiszem el, hogy ennek nincs törvényi alapja!
benedek77
2022. augusztus 17. 18:23
Szoros a mezőny, de bazsikánál undorítóbb felszopót még a neres csicskatáborban is ritkán látni.:) mondjuk ő legalább pénzt kap érte, meg a tv-ben is szerepelhet, míg a jobbágyok között itt a fórumon sokan csinálják ugyanezt csak buta módon ingyen. Mondjuk a vajda pont ezért szereti a népét, mert olyan kis együgyüek:-)
olajfa1
2022. augusztus 17. 11:20
HÁNYOK! ettől a KÁROGÓ HIÁNYOSÉKTÓL!!!!
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 17. 11:03
A végén csak beismeri, hogy hiány lesz. 🤣🤣🤣 Persze az ellenzék az oka, mert megpendíti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik