Összehangolt ellentámadásba lendülhettek az ukránok a Krím-félszigeten

2022. augusztus 17. 7:27
Az Institute for the Study of War szerint az orosz lőszerraktár és transzformátor állomáson történt robbanások súlyosan megzavarták az orosz hadsereg szárazföldi ellátását.

A krími orosz állások elleni támadások valószínűleg egy összehangolt ukrán ellentámadás részei – közölte az Institute for the Study of War (ISW). A jelentés szerint az orosz lőszerraktár és transzformátor állomáson történt robbanások súlyosan megzavarták az orosz hadsereg szárazföldi ellátását, mivel

Dzsankojt a csapatok és a felszerelések vasúton történő szállításának csomópontjaként használták. 

A támadásokat követően az oroszok ideiglenesen felfüggesztették Oroszországból a Krímbe tartó vasúti személyszállítást – írja az Unian ukrán hírügynökség.

Nyitókép: Facebook

Összesen 280 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gondolod, hogy az ütősnek vélt megfogalmazásaid értelmet is hordoznak? Vagy az ukrán nacionalisták elszabadulását követően legyilkolt oroszokra gondolsz?

De érdekelne, hogyan vélekedsz a @Szvirdigaljov által 8:15-nél felvetett apró, ámde rátok jellemző logikai bukfenccel kapcsolatban?

Á, szóval ezért nem engeditek, hogy a Krímen keresztül menjenek az ellenőrök megnézni az atomerőművet, hogy ti lövitek-e folyamatosan és nem az oroszok, ahogyan hazug módon beállítjátok.

És ez a "vert"orosz hadsereg csak megy, megy előre. :)))

Nem igazán érdekelnek a kijelentéseid, de olvasva bejegyzéseidet, én a te helyedben óvatosan bánnék a szoponc jelzővel. Ha értelmezni próbáljuk, te vagy rá az első példa.

Előbb el kéne jutniuk a Krímig. A front vagy 100 km-re van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés