A magas infláción egyedül a kormány profitál

2022. augusztus 16. 18:34

Sokak egészségéről van szó, de a Fidesz mégsem segít nekik érdemben.

2022. augusztus 16. 18:34
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„Hosszú ideje folyamatosan emelkednek az árak, főleg az élelmiszereké, ami rendkívül nehéz helyzetbe hozza azokat, akik betegségük miatt különleges étrendet igényelnek. A cukorbetegeknek, a lisztérzékenyeknek, az élelmiszer-érzékenyeknek már korábban is sokkal drágább termékeket kellett vásárolniuk, most már azonban sokan nem képesek lépést tartani a drágulással.

Sokak egészségéről van szó, de a Fidesz mégsem segít nekik érdemben, mégpedig azért, mert a magas inflációból egyedül a kormány profitál. Számszerűen csak az elmúlt fél évben közel 800 milliárd plusz áfabevétele származott a magas árak miatt.

Nem nyerészkedni kellene a kiszolgáltatottakon, hanem segíteni kellene őket! A kormány bármikor csökkenthetné az élelmiszerek áfáját, ami mindenki számára könnyítést jelentene, és külön támogathatná az egészségügyileg és szociálisan rászorulókat. Ez csak döntés kérdése, emberség kérdése.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. augusztus 20. 19:36
Téged ki kérdezett, szarkupac?! Húzzál el a jó anyádba!
amca
2022. augusztus 18. 08:53
Nieder nem patkányarcú. Maga a Rat. Maga A Rattus. Maga A Stakor. sic.
Innogreen23
2022. augusztus 18. 00:37
A Humboldon meg egyedül Te profitáltál, kedves bitcoin szarkupac.
Inez
2022. augusztus 18. 00:03
Te! Csótány! (ha nem ismered ízelt lábúak e faját, nézz tükörbe). Egyáltalában, van é fogalmad, mi az infláció? Mi a hatása az áfa csökkentésnek az árak alakulásában? TE MONDTAD!! NEM ÉRTESZ a politikához, gazdasághoz. Ehhez képest ott csücsülsz a bársonyszékben és osztod az észt, amin még az óvodások is röhögnek. Nem lesz kőbe vésve táblád a történelemben. Hacsak nem, a bukottak vermében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik