Újabb robbantások rázták meg a Krímet

2022. augusztus 16. 12:56

Egy orosz támaszpont robbant fel.

2022. augusztus 16. 12:56
null

Az oroszok által megszállt Krímben egy katonai bázison sorozatos robbanások történtek, és a jelentések szerint legalább két ember megsérült – írta meg a BBC. Orosz tisztviselők szerint tűzvész okozta a robbanásokat az észak-krími Dzsankoj térségében lévő fegyverraktárban.

Nem világos, hogy mi okozta a robbanásokat, de a múlt héten orosz harci repülőgépek semmisültek meg egy nyilvánvalóan ukrán támadásban a krími partoknál.

Mihajlo Podoljak, az ukrán elnöki hivatal tanácsadója „akcióban lévő demilitarizációnak” nevezte az incidenst, jelezve, hogy a robbanások nem véletlenek voltak. Egy krími tatár vezető, Refat Csubarov szintén „találatként” jellemezte a robbanásokat, amelyeket „messze a sztyeppén túlról” lehetett hallani.

 

 

Nyitókép: Twitter

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2022. augusztus 16. 17:24
Moszkva elleni támadást ígérnek a csecsen lázadók „Ismerjük az ellenség pozícióit, tudjuk, hol vannak az orosz katonai támaszpontok” – mondta a héten a Fox News birtokába jutott videoüzenetben a Manszur sejk zászlóalj szóvivője, Iszlam Belokiev, miközben bejelentette, hogy ismét harcolni fognak a csecsen függetlenségért. https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/haboru-csecsenfold-lazadas-putyin-orosz.756526.html
Backstab
2022. augusztus 16. 14:48
Mar megint valami muszka ra gyujtott?
foldizs
2022. augusztus 16. 14:28
Mi lesz, ha az orosz katonák elkezdenek Moszkvában is dohányozni...
Szuper
2022. augusztus 16. 14:02
Szerintem Kijev ismét felkészülhet! :-)))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik