A fák és az erdők kipusztításával a Fidesz az intelligens magyarokat is elveszíti

2022. augusztus 15. 15:16

Bartus László
Amerikai Népszava
Budapesten és a képzettebb polgárok által lakott nagyvárosokban eddig sem állt jól a párt szénája.

„Budapesten és a képzettebb polgárok által lakott nagyvárosokban a Fidesznek eddig sem állt jól a szénája, de most »tarlóvágást« csinálnak a Fidesz megmaradt intelligens támogatói között. Mindig volt a Fidesznek egy jól szituált, képzett, fiatal támogatói rétege, értelmes, egyedülálló és családos fiatalok, akiket fontosnak tartottak a pártban. Ahogy az Orbán-rendszer egyre sötétebb, butább és primitívebb, ez a réteg úgy fogyatkozik. Ma már fordított a képzettség szerinti támogatottság: a kevésbé képzett, kulturálisan hátrányos helyzetű szavazók elsősorban a Fidesz támogatói.

A Fidesz eddig is pazarlóan bánt a fiatal támogatóival, a CEU elleni antiszemita és fasiszta támadás, az SZFE primitív lemészárlása, az egyetemi oktatás és általában az oktatás lebutítása, eddig is sok fiatalt ellenük fordított. A homofób pedofiltörvény sem tette népszerűbbé őket, legfeljebb a különféle szekták agymosott tagjai között. Annál reménytelibb hangok még nem voltak Budapesten, amikor a Fideszt kiismerő, Orbánt szívből utáló magyar fiatalok lepik el az utcákat és zeng a »Mocskos Fidesz!«. Magyarországnak ezek a csilingelő hangok jelentik az egyetlen reményt.

Azzal, hogy az Orbán által létrehozott és megtartott orosz gázfüggőség okozta hiány miatt meghirdették a fatüzelést, és megnyitották az utat a fák korlátlan kipusztítása és az erdőirtás előtt, a NER a Fidesz megmaradt legértékesebb támogatói rétegét, képzett fiatalok, fiatal családosok, a környezetért és a jövőért aggódó, felelősen gondolkodó intelligens emberek legjavát fordította szembe az orbáni önkényuralommal és fasiszta rendszerrel. Ezek az emberek megértették, hogy a hatalom és a túlélés mindennél fontosabb ennek a bűnszervezetnek, képesek elpusztítani a magyar erdőket.”

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés