Minden nap kiderül valami „baki” a rezsicsökkentésnek nevezett propaganda lufival kapcsolatban

2022. augusztus 15. 19:59

Azaz, fizessünk mi, a környezetünk, hagyjuk veszni a jövőt a kormány dilettáns politikája miatt.

2022. augusztus 15. 19:59
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter

„Minden nap kiderül valami »baki« a rezsicsökkentésnek nevezett propaganda lufival kapcsolatban. Most például az, hogy egyre valószínűbbnek látszik, az energia árának emelkedése miatt számos iskolának, sőt egyetemnek megfizethetetlenné válnak a fűtési költségek, s emiatt áttérnek az online oktatásra – aminek ugyan a feltételeit a kormánynak nem sikerült megteremteni. Emellett egyre több civil szervezet jelzi, hogy a megemelkedett energiaköltségek veszélyeztetik a működésüket.

A megnövekedett fűtési költségek külön problémát jelenthetnek a hajléktalanokat ellátó szervezeteknek. Mindeközben az energiaválságra, annak kezelésére a kormánynak több »innovatív« ötlete is van: tankoljunk kevesebb benzint, vágjuk ki az erdőinket, hogy legyen mivel fűteni, stb. Azaz, fizessünk mi, a környezetünk, hagyjuk veszni a jövőt a kormány dilettáns politikája miatt. Nem jó üzlet ez.”

Nyitófotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. augusztus 17. 04:30
Valahol van egy pont ahol az ember már csak fásultan legyint.
Felvidéki MAGYAR
2022. augusztus 16. 21:49
Kib@szott vizfejü magyargyűlölő zsidó!
Saksafar
2022. augusztus 16. 16:00
Dilettáns az te vagy, méghozzá szép nagy. Minden szavad bla-bla, szart sem ér.
Péterpéter
2022. augusztus 16. 14:44
Nimandpéter, propagandalufikat vész felfedezni, mindeközben nem olvasol? "Péntek: Baranyi Krisztina, Ferencváros ellenzéki polgármestere az LMP által szervezett tüntetésen beszédet tartott, többek között az erdők és a fák fontosságáról. Egyebek közt elmondta, hogy a fákon múlik az életben maradásunk, és a most kivágott fákat holnapra nem tudjuk pótolni. Kedd: A Ferencvárosi Önkormányzat egyik beruházása megvalósítása érdekében a kivitelezők kivágnak 16 darab életerős fát, melyek nagy része meghaladja a húszméteres lombmagasságot is. Mindezt azért, mert „nincs elég hely a munkagépeknek a kanyarodáshoz”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik