Önkéntesek segítségével épül újjá egy ukrán falu

2022. augusztus 15. 19:05

Novoszelivkát még a háború első napjaiban érte támadás.

2022. augusztus 15. 19:05
null

Az észak-ukrajnai Csernyihiv régióban található Novoszelivkában önkéntesek segítenek a helyieknek a törmelékek eltakarításában és otthonaik újjáépítésében az orosz erők bombázása után – számolt be a Sky News értesüléséire hivatkozva az Index.

A várost még a háború első napjaiban érte támadás. A település belorusz határtól az ukrán fővárosba vezető útvonalon található – tették hozzá.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2022. augusztus 16. 17:01
"Önkéntesek segítségével épül újjá egy ukrán falu" Nem korai ez gyerekek, vagy ezt nevezik ukrán hurráoptimizmusnak?
Volo
2022. augusztus 16. 11:29
Nincs ebben semmi rendkívüli, ez így normális, ahol emberek vannak. Amúgy, mindenki "önkéntes" lévén a saját és a szomszédja házát építi. Ezt régen nálunk kalákában építkezésnek hívták. Ez nem hír, mert azt semírjuk meg, veszünk néha levegőt is.
vamonos
2022. augusztus 16. 10:13
Gyurcsányt önmagával azonosítjuk, no meg a hazaárulás fogalmával. Orbánt meg ők azonosítják Oroszországgal.
Gyzoltan
2022. augusztus 16. 09:28
Furcsa közfelfogás alakult ki Magyarországon: mintha Orbánnal Oroszországot azonosítanák, Gyurcsánnyal meg az USA-t... Gyurcsányon keresztül az USA-t oly mértékben utasítjuk el, hogy az már visszahat Ukrajnára is.., még semleges témában is... -első olvasásra ez talán nehezen fogadható el, de, hogy valami ilyesféle motiváció, áthallás, létezik, az feltételezhető...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik