Így avatkozott be Soros György az amerikai igazságszolgáltatásba

2022. augusztus 12. 06:06

Hosszas cikk jelent meg a Tablet online magazinon, mely azt elemzi, miként próbálta meg saját igényeire szabni az amerikai-magyar spekuláns a tengerentúli igazságszolgáltatást.

2022. augusztus 12. 06:06
null

Soros György két héttel ezelőtt egy véleménycikket jelentetett a Wall Street Journal magazinban, melyben részletesen kifejti, szerinte miért van szükség arra, hogy országszerte támogassa a hozzá hű ügyészjelölteket. A spekuláns az Egyesült Államok egyik legnagyobb példányszámú újságjában úgy fogalmazott, hogy az országnak szüksége van arra, hogy „a bűnözésre adott válaszai átgondoltabbak legyenek”. 

Soros kifejti azt is, miért támogatja, hogy bizonyos erőszakos elkövetőknek csökkenjen a börtönbüntetése és miért ítéli el teljesen, hogy óvadék ellenében valaki hamarabb szabadulhasson. 

A lap felidézi, hogy a milliárdos spekuláns az elmúlt tíz évben 40 millió dollárt költött a számára lojális ügyészjelöltekre, valamint a politikai akcióbizottságokra a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül. Los Angelestől Philadelphiáig tartanak a szálak, összesen úgy tudni, legalább 75 ügyész van Soros kezében a nagyvárosokban. 

Nem áll szándékomban abbahagyni”

– nyilatkozta a milliárdos, miután két ügyésze is elvesztette a pozícióját, miután körzetükben brutálisan megnőtt az erőszakos bűncselekmények száma. 

Forrás: Tablet

Nyitókép:MTI/EPA/Clemens Bilan

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amidala21
2022. augusztus 12. 13:07
Amit aztán eltaposnak újra meg újra.
madar299
2022. augusztus 12. 10:54
A vén szarost mivel etetik, hogy így eláll ?
Rizsa
2022. augusztus 12. 10:32
A maffia hozzá képest angyal.
fatman
2022. augusztus 12. 10:10
Igazán lesittelhetnék már Elvileg konzervatív a legfőbb bíróság, szóval?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik