Így kíván boldog születésnapot Soros Györgynek a Kontra (VIDEÓ)

2022. augusztus 12. 11:56

A szerkesztőség Orbán Viktor szavaival köszöntötte fel a milliárdost.

2022. augusztus 12. 11:56
null

„Ezzel a kis szösszenettel kívánunk boldog születésnapot Gyuri bácsinak 92. születésnapja alkalmából” – olvasható a Kontra Facebook-oldalán.

Kapcsolódó

Így avatkozott be Soros György az amerikai igazságszolgáltatásba

Hosszas cikk jelent meg a Tablet online magazinon, mely azt elemzi, miként próbálta meg saját igényeire szabni az amerikai-magyar spekuláns a tengerentúli igazságszolgáltatást. Bővebben!

Hosszas cikk jelent meg a Tablet online magazinon, mely azt elemzi, miként próbálta meg saját igényeire szabni az amerikai-magyar spekuláns a tengerentúli igazságszolgáltatást.

Kép forrása: Georg Hechmuth / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VL60
2022. augusztus 13. 10:06
A sorosnak még az életében szembesülni kellet az igaszság szolgáltatással ORBÁN VIKTOR!!!!!!!
Palatin
2022. augusztus 12. 20:00
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyűlöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hűtlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bűnbánón megtérjen, ahhoz ő túl hiú. Inkább még támadja hős népét konokul, Bűnlajstromából mint aggastyán sem okul. Mídászi vagyonát bősz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerójja. Hej, döntsd a Sorost ne siránkozz, Ne raplizz minden kis fullánkhoz. Tudd, ő gyűlöli mindkét nemzetét, Elcserélte őket sok fura szerzetért. Ö maga köré gyűjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk bőszen bujtotta. Dühödt haragja miből táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyű blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett tőrét a magyarokba szúrja.
Kybon
2022. augusztus 12. 18:44
Szoros értelemben Soros szúrós, de nem annyira szőrös már, mint amennyire szaros.
Takagi
2022. augusztus 12. 17:39
Már nagyon beteg. Jó utat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik