Szörnyűség: forrásban lévő vízbe mártotta egyéves gyermekét egy holland leszbikus pár

2022. augusztus 12. 10:47

És az ügyészség szerint ez még csak a kezdet volt a gyermek bántalmazásában.

2022. augusztus 12. 10:47
null

A holland ügyészség súlyos testi sértéssel vádol egy holland leszbikus párt – írja az NL Times. A vád szerint a nők rotterdami otthonukban egy vödör forró vízbe mártották egyéves kislányuk karjait, a kisbaba másod- és harmadfokú égési sérüléseket szerzett. 

A szörnyű eset februárban történt, de az azt megelőző hat hónapban az ügyészég szerint több embertelen tettet is végrehajtottak a leszbikusok: hátrakötözték a kislány kezét, verték, valamint étlen-szomjan hagyták. A kislányt február 2-án vitték kórházba, a vizsgálatot végző orvos szerint súlyosan alultáplált volt a gyermek. 

A gyermekbántalmazás elsődleges gyanúsítottja a gyermek anyja, valamint az ő élettársa, akit az NL Times csak Line W.-ként említ. Az anyukát ebben az időben épp szabadon engedték őrizetből, állítása szerint élettársa bántalmazta a gyermeket. W. azonban ezt vehemensen tagadta. 

– mondta W. a bíróságnak. 

Az ügy tárgyalása november elsején folytatódik, szemtanúk meghallgatásával. 

Nyitókép: Unsplash. Illusztráció.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2022. augusztus 17. 09:53
Szétverném a fejüket a rohadékoknak. Aki kiszolgáltatott embert vagy állatot bánt, annak nem jár az élet.
kafabatka
2022. augusztus 13. 09:13
Nem a szexuális irányultságukban látom a problémát,hanem a jellemükben. Simán csak szadisták! Valószínűleg a gyermek véletlenül jött,és nevelése akadályozta szabad életvitelükben. Jelenlétéért megbüntették.
masikhozzaszolo
2022. augusztus 13. 08:01
Nem azért írtam, hogy beleszóljak a társalgásba, csak azért, mert nekem simán, szárazon borzalmas. A reagálások meg a "Teljesen igazad van, meg a Hülye"-ig terjed. Milyen jó, választhatok.
krampus
2022. augusztus 12. 18:38
Ezeket is be kene aztatni a konderba, mint a Shogun c filmben volt. Meg gyerekkent lattam, de orok emlek, ahogy a haloban levo embereket belelogatjak a bugyogo vizbe,majd kiemelik. majd ujbol be. majd ujbol ki! Az osszes gyerekbantalmazo azt erdemli, amit a gyerekkel tesz! A buzeransokat jobb korban elmegyogyintezetbe zartak. Ma meg a psziches betegsegukre meg buszkek is es orvosi segitseg helyett azt kovetelik, hogy az egeszseges ember a betegseguk miatt legyen buszke rajuk! A buzisag az mentalis sterilitas. Betegseg. Eppolyan mint a fizikalis sterilitas. A mentalis agybetegeket dilihazba kell zarni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik