Soros György ma 92 éves. Nem boldog születésnapot akarok neki kívánni

2022. augusztus 12. 20:35

Aki ennyi kárt okoz, miért hagyja a Jóisten ennyi ideig, jólétben élni...

2022. augusztus 12. 20:35
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„Soros György ma 92 éves. Nem boldog születésnapot akarok neki kívánni, csak eszembe jutott, hogy hajlamosak vagyunk néha számon kérni a Jóistent, hogy egy ember, aki ennyi kárt okoz, miért hagyja a Jóisten ennyi ideig, jólétben élni... Hát, ő nem a Jóistennel kötött szövetséget, az »ajándékot« máshonnan kapta. És ki tudja, mi az ára.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pingwinn
2022. augusztus 15. 01:34
Szerintem George Lucas emlékirataiból ki fog derülni, hogy kiről mintázta Palpatine-t.
bagira
2022. augusztus 14. 02:20
,, Legújabb kori történelem során a leggonoszabb dolgok olyan emberekhez kötődnek, akik gyűlölték a kereszténységet Soros nevén nevezhető,,
Rocktoberi
2022. augusztus 13. 21:49
A vén varangy se fog örökké élni. A nyílt társadalmas baromságát a kis buzi Alex viszi majd tovább.
..--..
2022. augusztus 13. 16:55
-zsoltkom- "Aki ennyi kárt okoz, miért hagyja a Jóisten ennyi ideig, jólétben élni..." Na, ez egy jó kérdés... olyan tekintetben, hogy Isten döntését, szándékát meg lehet kérdőjelezni gyűlöletalapon. Most már csak a Bibliából kellene idézni alátámasztásnak, hogy igenis van erre mód így Dezse Balázs módra nyilatkozni. De mondjuk, egy fajelméletes Orbán Viktor mondat után nem lehet csodálkozni, hogy az emberek nem fogják vissza magukat. Itt előbb-utóbb önbíráskodás lesz keresztény alapon. A Ku-Klux Klan éppen jól helyzetbe kerülne... kereszténytársait is utálta meg a bevándorlókat is. Az igazi keresztények itt a Mandineren is lapítanak. Hát még a keresztény egyházak. Nem akarnak konfrontálódni, mert fáradt napjuk volt és egyébként is... szeretünk Doktor Orbán Viktor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik