Ukrajna az olajembargóhoz való csatlakozásra szólította fel az arab országokat

2022. augusztus 11. 21:12

Ukrajna közel-keleti és afrikai különmegbízottja azt is kifejtette: Ukrajna további támogatást remél tőlük.

2022. augusztus 11. 21:12
null

Az ukrán külügyminisztérium felszólította az arab országokat, hogy csatlakozzanak az orosz olajra vonatkozó embargóhoz. Erről Maxim Subh, Ukrajna közel-keleti és afrikai különmegbízottja beszélt az Arab Liga államok rendkívüli ülésén. 

Beszédében a diplomata felhívta az arab országok figyelmét arra, hogy Ukrajna további támogatást remél tőlük, különösen a nemzetközi szervezetek keretein belül.

– fogalmazott a különmegbízott az Unian ukrán hírügynökség szerint.

Nyitókép: MTI/EPA/Larry W. Smith

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2022. augusztus 12. 09:17
Felszólítás? Usa, Unio,... Arabok is beállnak droidnak? Egyébként simán zárják el, abban már gyakorlottak
roughneck
2022. augusztus 12. 08:21
Hat persze. A szaudiak nemcsak, hogy nem vesznek tobb orosz olajat, de meg azt is visszaszallitjak az oroszoknak, amit eddig vettek toluk. Es persze visszakerik a penzt... :-)) (Ha egyszer egy ukran hulye, akkor nagyon hulye...)
Reszelő Aladár
2022. augusztus 12. 07:58
Mikor jutunk el odáig, hogy Zselé előbb minden egyes halott ukránért kártérítést követel a világtól? És utána majd minden halott ukránért csecsemőket követel? Mi lenne, ha az egész világ ideiglenesen betiltaná az abortuszt és a megszületendő gyerekeket mind Ukrajnának adományozná, természetesen biztosítva a LMBTQ nevelés lehetőségét.
bagira
2022. augusztus 12. 07:34
Arabok háta végéből is energia folyik , szomszédjukban az energiagyár .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik