Az ukránok szerint ez kell ahhoz, hogy megnyerjék a háborút

2022. augusztus 10. 13:20

Dmitrij Marcsenko ukrán tábornok megnevezte azt a feltételt, amely mellett Ukrajna 2023 tavaszán győztesként fog kijönni az Oroszországgal vívott háborúból.

2022. augusztus 10. 13:20
null

Dmitrij Marcsenko ukrán tábornok az RBC-Ukrajnának adott egy interjút. Az interjúban az ukrán tábornok megnevezte azt a feltételt, amely mellett Ukrajna 2023 tavaszán győztesként fog kijönni az Oroszországgal vívott háborúból, legalábbis szerinte.

– jósolta Marcsenko az RBC-Ukrajnának adott interjúban. Hozzátette, hogy nem szabad békét kötni Oroszországgal, ha cserébe Ukrajnának területekről kell lemondania. „Egész Ukrajnát meg kell védenünk, az összes határt az ellenőrzésünk alá kell vonnunk, egyetlen talpalatnyi földet sem szabad átengednünk az oroszoknak” – idézte a tábornokot az Unian hírügynökség.

Nyitókép: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. augusztus 12. 10:11
Mindeközben az amerikaiak elismerték (sőt, az eu is), hogy a küldött fegyverek 2/3-a illetéktelenek kezébe kerül, illetéktelen értékesítés után. Hajrá, hajrá nyomorultak...
HunAttila
2022. augusztus 12. 07:52
Hogy kinek a propaganda hablatya jön le a teljes média felületről az nyilvánvaló. Az ukránok nem veszítenek területet, csak rugalmasan elszakadnak. Hol is hallottam ezt?
ExMunkatárs
2022. augusztus 10. 15:11
Kiteszem a lábam pár évre, mire visszajövök, csupa kommancs tolja az orosz propagandát kommentben, sőt a szerzők is a népszabadság stílusában írnak. Miafasztörténtitt????
lyon
2022. augusztus 10. 15:07
A .elenskijék és az edzői tényleg azt hiszik, hogy az oroszok hátradőlve, tétlenül fogják elnézni ezt a diskurzust a fegyverekről ? Az oroszok azt mondják, hogy soha sem becsüld le az ellenséget... Nagyon okos gondolatok. Félő, hogyha tovább feszítik az ukránok és a nyugat a húrt... el fog pattanni, de annak mindnyájan megisszuk a levét... a nyugat is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik