Miskolci jobbikos rendezvényen balhézott Jakab tanácsadója

2022. augusztus 10. 13:44
A párt közleményben ítélte el Molnár Enikő akcióját és üres provokációnak nevezte azt.

Molnár Enikő megzavarta a Jobbik miskolci katapontra szervezett tanácsadását, majd az autójáig követte Potocskáné Kőrösi Anitát, a Jobbik elnökhelyettesét, akitől válaszokat követelt az ellene indult etikai eljárással kapcsolatban. A tanácsadó azt is kifogásolta, Potocskáné miért használja a frakció autóját. A Jobbik közleményben ítélte el Molnár akcióját és üres provokációnak nevezte azt.

„Ma egyenesen Miskolcig utaztam, hogy megtudjam Potocskáné Kőrösi Anitától, hogy hogyan értesülhetett hamarabb az általa beadott etikai beadványról a fideszes Magyar Nemzet, mint én. Ki az, aki összejátszik a Fidesszel?” – áll Molnár Enikő, Jakab tanácsadójának keddi Facebook-bejegyzésében.

A felháborodott Molnár videót is mellékelt a közléséhez, amelyben az látható, amint megzavarja a Jobbik katásoknak rendezett tanácsadását.

A Jobbik közleményben ítélte el Molnár miskolci akcióját, mint írták: Jakab Péter tanácsadója, Molnár Enikő ma leutazott Miskolcra azzal a céllal, hogy vélhetőleg megzavarja a katakárosultaknak rendezett jobbikos tanácsadást. 

Üres provokációnak nevezték az akciót és hozzátették: Molnár láthatóan nem a „Nép Pártján” áll, csupán öncélúan balhézik. Utalva ezzel Jakab utóbbi időben tett megnyilatkozásaira, amely szerint ő a „Nép Pártján” politizál.

Nyitókép: Facebook

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy párt, vagy egyéb szervezet, nyugodtan közölheti a sajtóval, hogy fegyelmit indított valaki ellen. Nem kell arra várnia, hogy az a valaki átvegye az erről szóló értesítését vagy tárgyalásra való meghívását.

MAMUSZOS VS. POTOCSKÁNÉ!

Óriási videó. És ezek ugattak éveken át, EZEK AKARTÁK IRÁNYÍTANI AZ ORSZÁGOT...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés