Részegen, lopott autóval randalírozott egy katonai ellenőrző ponton egy ukrán férfi

2022. augusztus 09. 21:35

Az ukrán gárdisták leadtak két figyelmeztető lövést, ami nem bizonyult hatékonynak, ezért aztán tüzet nyitottak az autóra.

2022. augusztus 09. 21:35
null

Az ukrán nemzeti gárda számolt be az esetről, amely szerint őrizetbe vettek egy ukrán állampolgárt, miután a férfi részegen ellopott egy autót, majd áthajtott egy katonai ellenőrző ponton – írja a Newsweek.  Éjfél körül, miközben Kijev városának egyik ellenőrző pontjánál teljesítettek szolgálatot,

az Ukrán Nemzeti Gárda katonái észrevették, hogy egy autó nagy sebességgel próbál áthajtani az ellenőrző ponton

– ismertette a hadsereg. 

Elmondásuk alapján a katonák figyelmeztették a férfit, hogy álljon meg, ám miután nem akart engedelmeskedni, „határozottabb” eszközökhöz kellett folyamodniuk:

a gárdisták leadtak két figyelmeztető lövést, ami szintén nem bizonyult hatékonynak, ezért aztán tüzet nyitottak az autóra.

Ezután a férfi kiszállt a kocsiból, és elmenekült a helyszínről.

Nem sokkal később a gárdisták megtalálták, és őrizetbe vették. Kiderült, hogy az elkövető egy többszörösen elítélt ukrán állampolgár. Vélekedésük szerint alkoholos befolyásoltság alatt ellopta az autót, és megpróbált elmenekülni vele. A gárdisták átadták a férfit a Nemzeti Rendőrség operatív és nyomozó egységeinek, akik kivizsgálják a bejelentett eseményeket.

Nyitókép: AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attologic
2022. augusztus 10. 15:28
..most kaptuk a hírt: a személyleírás szerint Zelenszkij az ámokfutó. egyenlőre nincs kihallagatható állapotban, de ahogy felébred, úgy rögtön videót fognak vele készíteni, megfésülködik, és újra jól lebazzsa az európaiakat, amerikaiakat: Küldjetek még több, sok-sok fegyvert!
ZolieM
2022. augusztus 10. 08:27
Egy újabb diadal.
pandalala
2022. augusztus 10. 06:49
Csak egy maffiózó a sok küzül ....
kaffogó hebrencs
2022. augusztus 10. 06:25
Zselé is így fogja végezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik