Peszkov: Európa egyszer elkezd gondolkodni azon, hogy Zelenszkij mindent jól csinál-e

2022. augusztus 09. 18:32

A szóvivő az ukrán elnök Washington Postban megjelent interjúját kommentálta.

2022. augusztus 09. 18:32
null

A Kijevet támogató európai országok előbb vagy utóbb elkezdenek majd azon töprengeni, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán miniszterelnök vajon minden jól csinál-e – közölte a Kreml szóvivője, Dimitrij Peszkov az újságírókkal kedden. A szóvivő az ukrán elnök Washington Postban megjelent interjúját kommentálta, amelyben az elnök többek között arról beszélt, hogy az orosz állampolgárokat ki kellene tiltani az összes nyugati ország területéről – írta meg a TASZSZ.

Zelenszkij elnöknek meg kellene értenie, hogy miközben az európai országok megpróbálják megbüntetni Oroszországot, nagy árat fizetnek érte.

Az országok és a lakosság fizeti az árat. És előbb vagy utóbb ezek az országok elkezdenek majd azon gondolkodni, „Zelenszkij vajon mindent jól csinál? Miért a mi népünknek kell megfizetni a szeszélyeiért?”. Ukrajnának tisztában kellene lennie ezzel – közölte Dimitrij Peszkov.  

Nyitókép: AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roccobaba
2022. augusztus 10. 16:49
Már az indulásnál hatalmas defekt volt, úgyhogy az mindent eldöntött. Onnantól kezdve az idő múlásával az ésszerű lehetőségei egyre fogynak.
Csak Igazságot
2022. augusztus 10. 11:26
Európa rá jött hogy kommunisták bármikor és bárhol megtámadhatják bármelyik országot mondvacsinált ürüggyel pl: nácik pedig minden országban vannak szimpatizánsaik,de lehet az egész világot kiirthatná ez a rühedék bagázs élükön Putyin peszkoval és a lavorral
Jusztiscsak
2022. augusztus 10. 08:19
Megint túlgondolja a buta magyar. Egy független szuverén államot Ukrajnát megtámadott a barbár, agresszor, mocskos kommunista ruszkik, akik elhitték, hogy mint nálunk április 4.-én és 56-ban majd felszabadítóként fogadnak. Az ukrán harcoló hazafiak hősies honvédő háborút folytatnak, amihez a világ civilizáltabb fele (több mint 90 százaléka), minden támogatást megad. Pl. Európában a 32 országból 31 támogatja az önvédelmi képességeiket fegyverekkel, kivéve a korrupt Putyin barát Magyarországot. Lehet, hogy az egész világ hülye? Ismeritek a viccet? Használjátok a sziveteket és az eszeteket! Nagyon át vagytok verve. Mint ahogy az egész elhibázott gazdaságpolitikával nyomorban tartott egész nemzet. De rátok jól hat a propaganda. Még egy pár év és elhúz mellettünk Bulgária és Albánia is, de addigra 3/3-al tapsol majd a magyar.
puszt
2022. augusztus 10. 07:51
"előbb vagy utóbb elkezdenek majd azon töprengeni, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán miniszterelnök vajon minden jól csinál-e" Nincs ember a földön aki mindent jól csinálna a gcin kívül, de előbb vagy utóbb elkezdtek gondolkodni, h a gci vajon mindent jól csinál-e...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik